Constantin Enceanu, melodie EMOȚIONANTĂ în memoria lui Petrică Mâțu Stoian: Îmi dădeau lacrimile la a patra strofă / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Constantin Enceanu a anunțat, chiar de ziua lui de naștere, lansarea unei melodii în memoria regretatului Petrică Mîțu Stoian.

Constantin Enceanu împlinește azi 58 de ani, iar de ziua sa de naștere, artistul a anunțat că lansarea unei melodii în memoria regretatului Petrică Mîțu Stoian. 


Constantin Enceanu a compus o melodie pentru Petrică Mîțu Stoian, cu care a avut o relație foarte bună de prietenie. 

 

Artistul spune că multe persoane l-au întrebat când va lansa o melodie în memoria lui Mîțu Stoian, dar acest lucru a fost extrem de dificil pentru el. 


”Nu întâmplător am ales s-o postez cu o zi înainte de ziua mea de naștere. Multă lume mă întreba pe cand o melodie în memoria lui Petrica, unii chiar îmi reproșau. Nu e chiar așa ușor să faci o melodie, trebuie s-o treci prin filtrul sufletului. Alaltăieri când am înregistrat-o, mi-a fost foarte greu, am reluat-o de vreo cinci ori pentru că îmi dădeau lacrimile la a patra strofă. Eu am scris versurile, sunt trăirile mele acolo”, a declarat Constantin Enceanu pentru Star Popular.

 

 

Constantin Enceanu a dezvăluit că va pleca în SUA, pentru a-și celebra ziua de naștere alaturi de prieteni, în Los Angeles.

 

Constantin Enceanu, atac dur la adresa surorii lui Petrică Mîțu Stoian: "Aberează. Nu are cum să moștenească..."

Constantin Enceanu se află la cuțite cu sora lui Petrică Mîțu Stoian.

 

„Maria nu știe ce vorbește, aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova. Ea a declarat ba că acea căsuță, în care a locuit Petrică, în ultima parte a vieții, și în care s-a ținut și parastasul, este a fratelui ei, ba că e de patrimoniu, a statului.

Să fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gușman, el și soția lui au muncit în străinătate și au cumpărat aici, în Craiova, înainte de Revoluție. Pe atunci, nici nu se știau cu Petre.

Doru i-a oferit două camere și o baie. Iar cum Petrică tot spunea că e casa lui, în interviuri, Doru a lăsat lucrurile așa, a tăcut din gură, pentru orgoliul prietenului său, să nu zică lumea că e sărac.

Maria zice că vrea tot din casă. Poate lua doar hainele lui Petrică. Femeia aceasta s-a tot certat cu Doru, dar, surpriză, la parastasul de sâmbăta trecută, ziceai că e împărăteasă! Era total schimbată, nu mai avea chef de scandal', a spus Constantin Enceanu,  pentru Playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Constantin Enceanu  melodie  petrica matu stoian 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel