Maria Tonciu, mama Andreei Tonciu, dezvăluiri despre infidelitatea soțului. Cum a descoperit că o înșela cu două menajere
Beach, please! este unul dintre cele mai mari festivaluri muzicale din Europa de Est. Printre organizatorii principali se numără și influencerul Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, în vârstă de 23 de ani, care este acuzat de numeroși fani și urmăritori că nu s-au respectat clauzele contractuale ale voluntarilor.
Totul s-a întâmplat pe pagina de Instagram a tânărului, acolo unde, în decurs de 24 de ore, mai mulți tineri s-au plâns de condițiile oferite de organizatori.
Festivalul are loc între 11-14 iulie, iar astăzi este penultima zi.
Neplăcerile par că și-au făcut apariția din a doua zi a evenimentului.
Mai mult, Selly este comparat cu dictatori precum Nicolae Ceaușescu și Kim Jong-un pe fondul nemulțumirilor voluntarilor. Deși inițial era o trimitere la o controversă legată de stilul managementului interior din cadrul 5GANG, internauții au readus în prim plan această glumă.
Până acum, Selly nu a venit cu nicio reacție adresată nemulțumirilor prezentate mai jos.
Redăm unul dintre mesajele voluntarilor:
„Bună, Selly!
Vreau să-ți aduc la cunoștință cea mai recentă problemă de la festivalul Beach, Please! După ce am fost anunțați că autobuzele vor circula din 15 în 15 minute, 24/24 și ne vor lăsa și ne vor lua din fața festivalului, am fost surprinși să aflăm, după ce am mers 45 de minute pe jos de la ieșirea festivalului până la stație, că respectivii șoferi de autobuz de la firma privată cu care aveți contract nu pleacă decât dacă adună destui oameni pentru transport.
Și prin „destui” mă refer la peste capacitatea maximă dintr-un microbuz, bineînțeles. Am stat o oră în acea „stație” și șoferii doar țineau să ne spună că nu e vina lor, ar trebui să vorbim cu organizatorii.
Așa am ajuns eu aici, să te anunț că așa bătaie de joc n-am trăit în viața mea. Cred că ar trebui urgent să rezolvi această problemă, fiindcă foarte multă lume a rămas cu repulsie, frustrare, supărare, furie, după această experiență de la festival. Pe deasupra, voluntarii au fost taxați 15 lei pe bilet după ce li s-a promis gratuitate. Nu este deloc normal să vă bateți joc în halul acesta de oameni!”.
O altă participantă a evenimentului a invocat că sistemul de validare a biletelor nu este foarte flexibil. Astfel, persoana în cauză a achiziționat un bilet pentru un minor. Biletul a putut fi validat cu data de naștere, dar nu și cu CNP-ul. Văzându-se fără scăpare, persoana în cauză a renunțat, problema fiind că nu a putut nici măcar dona biletul, încercând inițial să-l vândă.
„Ne poți spune dacă acest băiat are 14 ani sau mai puțin? A intrat la festival, e ok așa? Avem și noi un bilet UltraVIP pentru un minor sub 14 ani, care s-a putut valida în sistem chiar și cu data nașterii. Acest bilet a costat 2000 lei, dar nu se poate valida în același sistem cu același CNP ca să putem intra. În plus, nu am avut posibilitatea nici să recuperăm banii, nici să-l vindem și nici măcar să îl facem cadou!
Nu este ok, să știi, în ciuda regulamentului vostru!
Am cumpărat 4 bilete în total, nu unul, și dacă era pentru 500-1000 lei nu îmi părea rău, dar pentru 8400 lei cât am dat pe bilete și că pierd 4000 lei chiar îmi pare rău”.
Mai mulți voluntari au reclamat faptul că au așteptat ore întregi pentru sosirea transportului sau că au fost condiționați de sume de bani. Mulți dintre voluntari sunt tineri, printre care și fete, care au așteptat până târziu în noapte. Deși nu a fost cazul, în alte situații acest context ar fi putut deveni o tragedie.
„Am stat de la 1 la 5 pe drum de **** ce ești”, spune un internaut.
„Dacă șoferii ne cer bani pentru transport, noi, cei repartizați la check-in, ar trebui să cerem bani pe brățări? 15 lei pe brățară? Dacă ne organizăm bine, își face fiecare ciubucul”, a spus altcineva.
„Selly, fă biletele pentru voluntari gratuite la autobuz”, a mai reclamat o persoană.
„Selly, dă banii înapoi pentru autobuz, 25 de lei, să mă bată tata”, preciează o altă persoană.
„200 de microbuze pentru un traseu de 2 ore (Constanța-Mangalia dus-întors)? Asta înseamnă aproximativ 1 microbuz la fiecare minut (ca să simplificăm lucrurile)!!! Dar nu se văd decât 2-3 pe tot traseul”.
Mai departe, problemele pe care le-au întâmpinat unii dintre participanți au fost destul de diverse, altfel că le redăm aici:
„Am stat 4 ore în parcare fără să putem muta mașinile un centimetru! Foarte proastă organizarea! V-ați întins mai mult decât puteți duce!”.
„Mulțumim pentru banii dați degeaba pe biletele de mâine”.
„Ceaușescu”.
„Îți arăt că o să ne luăm banii înapoi”.
„Tovarășul Nicolae Ceaușescu a venit în persoană pentru prima conferință de presă de la noua construcție a Casei Poporului."
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Iată ce-ți rezervă astrele...
Busu a spus la ce temperaturi...