Copiii lui Cornel Ilie nu știu că acesta a divorțat de mama lor. Ce are de gând să le spună micuților: „O să fie mai ușor de înțeles pentru ei”
Data actualizării:
Data publicării:
Cornel Ilie și Eliza au divorțat, în urmă cu trei ani. Artistul dezvăluie că cei doi copii ai lor nu știu nici până acum de separarea lor, însă așteaptă momentul potrivit pentru a le spune. 

În urmă cu trei ani, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a decis să pună capăt mariajului său cu Eliza, după cinci ani de căsnicie. Decizia celor doi a luat în surprindere pe toată lumea, mai ales că nu dădeau de înțeles că în cuplul lor ar exista probleme. 

 

Solistul trupe Vunk a fost invitat în podcastul „Părinți CuMinți', unde a vorbit despre rolul de tată, dar și despre efectul pe care l-a avut divorțul asupra relației sale cu cei doi copii. Artistul și soția sa s-au despărțit în 2020.  Zara, în vârstă de șapte ani, și Cezar, de patru ani, nu știu nici în ziua de azi că părinții lor au divorțat. 


„Copiilor nu le-am vorbit despre divorț. Ei știu că eu și mama lor locuim separat pentru că eu am de lucru și pentru că trebuie sa plec prin țară… Dar ne vedem cat se poate de des… Sunt convins că atunci când o sa apară momentul pentru această discuție, deși pare delicată, o sa fie mai ușor de înțeles pentru ei, decât îmi închipui eu acum… Probabil la un anumit nivel ei înțeleg ceva, însă nu arată, nu se manifestă',  a spus Cornel Ilie, în cadrul podcastului.

 

Cum are de gând să le spună adevărul


'În momentul în care o să mă întrebe, o să știu exact ce să le spun pentru momentul respectiv, pentru punctul emoțional în care se află. Nu prea îmi fac mari emoții pentru discuția aceasta, pentru că, până la urmă, va fi un moment firesc', a mai adăugat solistul.

 

Motivul divorțului de Eliza

Recent, artistul a fost invitat în cadrul podcastului lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre separarea de soția sa. 

 

„Există dragoste și după divorț, și după iubire” este descoperirea extraordinară pe care Cornel Ilie a făcut-o de când a divorțat.

 

Cei doi au împreună au doi copii, Zara (7 ani) și Cezar (4 ani), astfel că au păstrat o relație de prietenie pentru ca cei mici să nu simtă lipsa vreunuia dintre ei.

„În acest an l-am pierdut și pe tata (n.r. luna martie 2020). Am fost pus în fața unor momente cărora trebuia să le fac față, să scot ceva bun din ceea ce se întâmpla. Am simțit că toate lucrurile astea vin să vindece ceva în mine, nu neapărat să mă distrugă.

 

Toate vin cu lecții. Ca dovadă că noi acum cu toții, Eliza, Zara și Cezar suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar. Am înțeles că toată povestea nu stătea doar în conceptul ăsta de a rămâne căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în familie sau în cuplu. Sunt probleme și sunt convins că sunt la toți!

 

Pe undeva, faptul că am ales să anunțam divorțul nostru așa cum am făcut-o, cu multă prietenie, era pentru a da speranță și altora că dacă nu mai puteți continua împreună se poate face și așa. De la tv și în presă toate exemplele sunt negative, toți se ceartă, se înjură, își aduc aminte că sunt niște nenorociți deodată”, a spus Cornel Ilie, invitat la podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copii  Cornel Ilie  divort  eliza 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




pixel