Copiii lui Ștefan Bănică jr. joacă în noua serie Liceenii. Irina Margareta Nistor: „Scenariul este făcut”
Data actualizării:
Data publicării:
Irina Margareta Nistor a anunțat că va fi lansată o nouă serie a celebrului film Liceeni. 

Criticul de film, Irina Margareta Nistor, a fost invitata lui Răzvan Petre în emisiunea De10XRomânia, pe frecvențele Radio România Regional, unde a vorbit despre cele mai importante filme ale momentului, dar și despre producțiile spectacol care se anunță, în viitor.

Una dintre cele mai așteptate producții cinematografice, este, de departe, noua serie Liceeni. Irina Margareta Nistor a anunțat că scenariul este deja făcut și că din distribuție vor face parte și fiica și fiul lui Ștefan Bănică jr. 

 „Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut.”, a declarat Irina Margareta Nistor, citată de bucurestifm.ro.


Liceenii este un film de dragoste românesc din 1986, regizat de Nicolae Corjos. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ștefan Bănică-junior, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru. Filmul prezintă povestea de dragoste dintre doi elevi de clasa a X-a: Mihai Marinescu (Ștefan Bănică Jr.) și Dana Vasilescu (Oana Sârbu). Idila lor va trece prin multe încercări.

Producția se află pe locul 25 în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile după cum atestă un comunicat din 2006 al Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România.

 

Ce spune Irina Margareta Nistor despre starea filmului românesc, după pandemie

 


„În toată perioada aia (n.r. în pandemia) am stat și am văzut filme. Oricum, nu aveam unde să merg. Am încă foarte multe filme de văzut. Este iluzia voastră că le-am văzut pe toate și din fiecare călătorie mă întorc cu câteva dvd-uri”, a mai spus Irina Margareta Nistor.


Criticul de film spune că 2022 a fost unul bun pentru cinematografia românească și laudă producția Teambuilding.


„Teambuilding e pentru corporatiști. Lumea merge în grup, așa cum o făceam noi când eram elevi. În general, vizionările se fac doar cu colegii de birou nu și cu partenerii de viață. Micuțu este savuros și am iertat toate înjurăturile. Eu aș face un concurs prin care să înlocuim toate înjurăturile din filme cu replici inteligente”, a explicat criticul de film.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: Irina Margareta Nistor  liceeni  stefan banica 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel