Copiii vedetelor au început școala. Oana Roman, reproșuri la adresa lui Marius Elilei: „Tatăl ei a ales să nu vină”
Data publicării:
Celebritățile de la noi din țară și-au însoțit astăzi micuții în prima zi de școală.

Ziua de 11 septembrie este una plină cu emoții pentru majoritatea părinților din țara noastră. În timp ce copiii mai multor vedete au „furat” deja startul și au ajuns în bănci încă de săptămâna trecută, astăzi emoțiile sunt la cote maxime pentru persoanele publice care își conduc micuții în clase. Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, este pregătită să cunoască un nou capitol din viața sa, întrucât fetița vedetei și a lui Victor Slav a trecut în clasa 1. Blondina a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde s-a arătat a fi extrem de entuziasmată cu privire la acest nu capitol din viața lor. 

„Bună dimineața. Noi suntem super entuziasmate, pentru că trecem în clasa 1.”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare. 

„M-am trezit la 7. Am în ghiozdănel mâncare, măr, banană, eugenie, sandvișuri. Mi-e dor de colegii mei, dar azi avem doi colegi noi.”, a spus și Sofia.


Paula Seling, emoționantă pentru noul an școlar

Și Paula Seling a fost copleșită de emoții în această zi specială pentru fiica sa. Vizibil emoționată, vedeta a postat și ea un mesaj nostalgic pe rețelele de socializare, unde îi transmite fiicei sale cele mai încurajatoare gânduri, pentru noul capitol din viața sa.

„Prima zi de școală, un buchet de nerăbdare, emoție, teama de necunoscut, un început de lume, o minte mai clară, o inima mai mare, o foame de viitor de nestăpânit. Prima zi de școală...
Iar mamele, cu lacrimi în ochi... 
Succes, draga mea dragă, să îți atingi toate visurile în zbor.”, a scris și Paula Seling pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Seling (@paulaseling)

Fiica Oanei Roman, nou capitol în viața sa

Fiica Oanei Roman are și ea parte de un nou început de astăzi. Cea mică a început clasa a treia la o școală privată, decizie pe care vedeta a luat-o în urmă cu câteva săptămâni. Totuși, chiar dacă emoțiile au fost mari, dezamăgirea a fost și ea la fel de uriașă, întrucât Marius Elisei nu a însoțit-o pe Isa în acest nou parcurs, după cum a dezvăluit chiar vedeta. 

„Azi Isa a început clasa a 3 a. Un nou început într-o nouă școală unde știu ca ea va evolua frumos. Știu că pentru ea va fi un pic greu pana se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educațional diferit. Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând. Azi am fost doar noi două și știu ca a durut-o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternică și deșteaptă și bună și Dumnezeu o veghează la fiecare pas.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Fiica Cristinei Ciroan a început grădinița

În timp ce majoritatea copiilor de vedete au început școală, astăzi s-a dat startul și primei zile de grădiniță. Cristina Cioran și-a însoțit fiica aici, fiind extrem de entuziasmată și de fericită de noul capitol din viața celor două care tocmai a început. 

„Drama Queen EMA! Domnița EMA a pășit la grădiniță, grupa mică! Aș ce bine, în sfârșit printre copii! Mami iese la cafea!”, a scris și Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Cioran (@kikicioran)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Bianca Dragusanu  copii  Oana Roman  Paula Seling  scoala  vedete 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel