Corina Caragea a intrat în vizorul fanilor: „Eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă și stau toată ziua în vacanțe de lux”
Data publicării:
Corina Caragea a vorbit despre criticile pe care le primește din partea internauților.

Corina Caragea a ajuns în atenția internauților, însă nu neapărat în modul în care și-ar fi dorit. Frumoasa prezentatoare este mai mereu pe drumuri, întrucât adoră să călătorească, astfel încât vizitează întotdeauna noi locații exotice, din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Acest lucru le-a dat de gândit fanilor, care se întreabă de unde are bruneta atât de mulți bani de investit în călătorii, care nu sunt deloc ieftine. În replică, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV spune că aproape toți banii câștigați îi investește în această plăcere nevinovată, dorindu-și să profite la maximum de timpul liber de care dispune.

„Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani. Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva”, a declarat Corina Caragea pentru EGO.ro.

Citește și: Corina Caragea, experiență de neuitat în Singapore. Cât a plătit pentru o masă de prânz: „La împinge tava. Mănânci și plângi”

Destinația în care visează să ajungă

Chiar dacă a vizitat extrem de multe destinații până acum, lista „to do” nu se încheie niciodată. În acest sens, Corina Caragea spune că își dorește extrem de mult să ajungă în Bora Bora, însă există mai multe piedici care o țin pe loc.

„Destinația la care visez dintotdeauna este Bora Bora și niciodată nu e momentul potrivit. Financiar este un efort foarte mare, dar este și foarte departe. Traversezi așa cam toată Planeta și trebuie să faci mult timp economii. Dar sper ca într-o zi să ajung. Mi se pare Paradisul pe Pământ”, a mai dezvăluit ea, pentru sursa citată.

Pe aceeași temă: Ce salariu are Corina Caragea la Pro TV. Răspunsul cu care și-a șocat fanii

Barcelona, prima dragoste a Corinei Caragea

Chiar dacă își completează lunar agenda cu noi destinații vizitate, Corina Caragea nu poate uita însă de prima călătorie pe care a avut-o în afara granițelor țării. Este vorba despre Barcelona, care prezintă un pachet complet de beneficii, spune aceasta. Așadar, acest oraș rămâne în continuare în topul preferințelor sale, fiind, fără doar și poate, „perfect”. Deci, cel mai probabil, frumoasa prezentatoare se va reîntoarce acolo, într-o bună zi.

„Primul meu zbor cu avionul a fost la Barcelona și prima dragoste nu se uită niciodată. Barcelona rămâne și în ziua de astăzi, după atâtea călătorii, pentru mine, cel mai frumos oraș. Mi se pare orașul perfect. Are de toate: muzică, arhitectură, mâncare bună, oameni senzaționali, tot ce trebuie. Nu mi-a fost frică la primul zbor. Eu nu am frică de avion, dar am mare frică de apă”, a ami spus Corina Caragea.

Te-ar putea interesa și: Orașul în care vrea să se mute Corina Caragea: „Le are pe toate. A rămas în inima mea forever”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  corina caragea  iubit  vacante 

Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Vocea României

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...

pixel