Corina Caragea, apariție incendiară pe plaja din Valencia. Cum arată prezentatoarea TV în costum de baie
Data publicării:
Corina Caragea a ridicat atmosfera din termometre cu noile imagini postate pe rețelele de socializare. 

Corina Caragea se află în concediu, în Valencia, Frumoasa prezentatoare TV a profitat de vremea frumoasă și de locația de vis, pentru a face o serie de fotografii în care să-și etaleze silueta de amazoană. 

Îmbrăcată într-un costum de baie animal print, vedeta s-a pozat pe pe plaja Las Arenas din Valencia. 

Corina Caragea este o adevărată împătimită a vacanțelor și, spune ea, majoritatea banilor câștigați îi atribuie acestui hobby. Vedeta profită de orice zi liberă, pentru a descoperi un loc nou, fie în România, fie într-o țară străină.

"Călătoriile nu reprezintă doar o pasiune, ci și o mare investiție în mine, în dezvoltarea mea personală. Cred că orice călătorie ne îmbogățește și, deși acolo se duc mai toți banii câștigați de mine, nu regret nicio clipă. Eu, dacă am și două zile libere, mă relaxez plecând undeva – în țară sau afară. Înainte de a porni într-o vacanță îmi pun câteva întrebări: merg să lenevesc sau să explorez? Ce buget aloc acestei vacanțe? Este perioada potrivită? Și, în zilele noastre, mai sunt câteva întrebări legate de restricțiile de la fața locului, de care trebuie să ținem cont.", a declarat Corina Caragea, potrivit ego.

Cum își planifică Corina Caragea vacanțele

"Ideal e să o planific din timp. Dar nu trăim într-o lume ideală, așa că o planific atunci când se poate. Ideal e să fiu flexibilă cu plecare/întoarcere. Dar nu mereu se poate, din cauza jobului zilnic de la știri. Așadar, mă gândesc încă de la aterizarea înapoi, dintr-o vacanță, unde și când va fi următoarea, cum să fac să fie mai repede.

Caut oferte, cele mai bune perioade, fac tot felul de calcule. Ideea este că în 99% dintre cazuri mă organizez singură, nu apelez la o agenție. Nu știu dacă e mai bine, dar, pentru mine, această metodă este potrivită. Sunt astfel independentă, știu toate opțiunile, îmi aleg eu datele, cazările, excursiile la fața locului. Nu îmi place să merg cu grupul sau să depind de ceva.", a mai spus aceasta.


Corina Caragea este pasionată de călătorii și și-a făcut chiar și un blog în care își povestește călătoriile. Recent, ea le-a dezvăluit fanilor ce a descoperit în ultimele sale vacanțe. 


„Călătoriile sunt mai scumpe. Toate costurile au crescut cam cu 30%. Se simte la biletele de avion, la cazări, la mâncare, transport, șezlong, un suc, bilete la obiective turistice. Dar și numărul turiștilor a crescut. Sau așa pare. Cozi în aeroport, cozi la fiecare poartă de îmbarcare, cozi în magazine, aglomerație la Oceanografic, loc la restaurant prinzi dacă rezervi din timp, taxiurile trebuie să le vânezi, la fel o cursă neanulată pe aplicații de ride sharing. Ce mi se pare că a scăzut? Calitatea serviciilor, invers proporțional cu dorința turiștilor de a călători după doi ani de restricții si incertitudine”, a scris recent Corina pe contul ei de socializare. 


Cum reușește vedeta să se mențină în formă

La 39 de ani, Corina Caragea poate fi confundată ușor cu o adolescentă. Vedeta spune că are grijă de silueta ei, prin sport, și că nu se poate abține de la dulciuri și pâine, alimente care sabotează dieta. 

"Mă simt minunat, cred că asta e cheia. Deși nu am măsurile ideale, sunt împăcată cu oglinda. Fac echilibristică între antrenamentele la sală, de trei ori pe săptămână și pâinea caldă sau tiramisu în fața cărora nu pot rezista. Mănânc orice am poftă, dar nu fără oprire, ci cât să nu am frustrări, dar asta pentru că muncesc apoi în sala de sport. Slavă Domnului că nu știu și nu mă dau în vânt după gătit, că altfel... cine știe cum arătam.", a declarat Corina Caragea pentru Spectacola. 

Corina Caragea, DEZVĂLUIRI din viața personală: Am două visuri greu de realizat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   corina caragea  costum de baie  silueta  Vârstă 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”




pixel