Corina Caragea: „Detest alergătura după cadouri, alimente de Crăciun”. Ce-i place cel mai mult vedetei, în această perioadă / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Corina Caragea a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre planurile pe care le are anul acesta pentru Crăciun.

Corina Caragea așteaptă cu nerăbdare venirea Crăciunului. Dar nu pentru cadouri sau pentru alte lucruri materiale. Îndrăgita prezentatoare de la Pro TV adoră această perioadă, întrucât familia este cea pusă mereu pe primul plan, iar liniștea este cuvântul care plutește în aer în acele zile sfinte. În exclusivitate pentru Spectacola, Corina Caragea ne-a dezvăluit ce va face anul acesta de Crăciun, dar și dacă i-a scris deja lista Moșului. 



SPECTACOLA: Ce planuri ai anul acesta de Crăciun? Cum vei petrece?

Corina Caragea: Voi lucra de Crăciun, ca în fiecare an. Deci mă voi împărți între cei dragi de acasă, unde voi avea mulți musafiri și cei dragi de la redacție, dar și dragii telespectatori cu care fac Crăciunul de 17 ani încoace.

 

SPECTACOLA: Ce îți place cel mai mult în această perioadă?

Corina Caragea: Îmi place ziua de Crăciun, când orașul, în sfârșit, respiră, străzile sunt goale, abia atunci, eliberat de oameni și mașini, mi se pare un oraș minunat. Dacă ar fi și zăpadă, ar fi ideal. Îmi place acea liniște așternută peste zăpada albă neatinsă și mirosul de iarnă.



SPECTACOLA: Știu că nu ești deloc încântată de perioada pregătirilor. Totuși, te ocupi de ele sau primești ajutor, pentru a depăși mai repede momentul?

Corina Caragea: Da, detest acea alergătură după cadouri, alimente, când toți se îngrămădesc și îmbulzesc să cumpere mult și inutil. Crăciunul nu e despre asta, ajunge să îți faci timp să stai liniștit la povești cu cei dragi, nu să umpli masa și sacoșele până la refuz. Așa că încerc să nu intru în hora asta. Am avut un an cu brad neîmpodobit, alt an fără să cumpăr cadouri fizice, ci am dăruit experiențe sau timp, alt an fără masa plină de Crăciun și a fost foarte bine. Nu îmi plac clișeele și cred că magia Crăciunului nu e despre ce am scris mai sus, tot mai comercial de la un an la altul.



SPECTACOLA: Cum arată cadoul ideal pentru tine? Ce ai vrea sa-ti aducă Moș Crăciun anul acesta, dacă ar fi să îi scrii acum o scrisoare?

Corina Caragea: O roată a timpului pe care să o învârt înapoi, să o opresc puțin și să retrăiesc anumite momente.


SPECTACOLA: Acum să presupunem că tu ești Moș Crăciun… ai început “goana” după cadouri? Ce îți place să le oferi celor dragi?

Corina Caragea: Cum spuneam, timp și experiențe. Dacă iau cadouri, am grijă să mă organizez din timp. Unora le place goana prin mall după cadouri. Mie nu. Dar îmi place și să îmi fac mie cadouri specifice perioadei și pierd noțiunea timpului în magazinele de decorațiuni. Îmi place să îmi aranjez casa.




SPECTACOLA: Poveste-ne o amintire din copilărie, din perioada Crăciunului, care ți-a rămas până astăzi la suflet sau care poate stârni amuzamentul cititorilor.

Corina Caragea: Cele mai frumoase Crăciunuri au fost cele petrecute la bunici. Acolo mă trimiteau părinții vara/iarna fără excepție. Așa că mă bucuram de jocurile pe ulița plină de zăpadă, gârla înghețată, colindatul și toate tradițiile și bunătățile de la țară. Eu sunt mare fan șorici, așa că plecam din curte când se tăia porcul, pentru că mă întrista acest obicei, dar eram prima la mâncat șorici.



SPECTACOLA: Ce tradiții și obiceiuri se respectau la tine in familie de Crăciun și ce s-a păstrat și până astăzi?

Corina Caragea: Ca în multe familii... masa de Crăciun adună toți membrii de pe drumuri la povești.

 

SPECTACOLA: Ce nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun? Te implici și tu în prepararea mâncărurilor, gătești?

Corina Caragea: Eu nu gătesc, dar sunt mare fan mâncare tradițională de Crăciun. Cred că sarmalele și piftia nu ar trebui să lipsească în această perioadă.

 

 

SPECTACOLA: Cum arată Crăciunul ideal? Unde trebuie să te afli și ce persoane vrei să fie in jurul tău?

Corina Caragea: Pentru unii, orice ar fi, Crăciunul trebuie să fie acasă, în familie. Pentru mine, Crăciunul ideal înseamnă liniște, odihnă, câteva persoane dragi și zăpadă.



SPECTACOLA: Acum, la final de an, ai vreun regret?

Corina Caragea: În general, nu am regrete. Nici în acest an nu este cazul.

 


SPECTACOLA: Ce așteptări și dorințe ai pentru 2023?

Corina Caragea: Sunt foarte mulțumită în fiecare zi că sunt sănătoasă și îmi doresc să rămân așa, eu și cei dragi din jur. E cel mai prețios cadou pe care îl putem primi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cadouri  corina caragea  craciun  dorinte  interviu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel