Corina Caragea, experiență de neuitat în Singapore. Cât a plătit pentru o masă de prânz: „La împinge tava. Mănânci și plângi”
Data publicării:
Corina Caragea a împărtășit cu fanii ei o experiență culinară inedită din Singapore.

Corina Caragea este o aventurieră înrăită. Vedeta adoră să călătorească și, după cum declara recent, o mare parte din banii pe care îi câștigă de la Pro TV, aceasta îi investește în cea mai mare pasiune a ei, călătoria. Frumoasa brunetă a văzut extrem de multe țări până acum, însă pare că nu se oprește prea curând, până când nu ajunge să cunoască fiecare colțișor al lumii. De data aceasta, destinația aleasă a fost Singapore, iar vedeta a făcut un videoclip detaliat pe TikTok, unde le-a dezvăluit fanilor săi faptul că a ales să mănânce la „Împinge tava”, unde a avut parte de o experiență inedită.

“În orașul acesta, cu atât de mulți oameni bogați, eu am ales să mănânc la „împinge tava”. Dar cum arată vitrina aceasta… ireal! Nici nu zici că sunt adevărate legumele acestea. Sunt perfecte, uitați ce culori au! Au și pește, au și noodles de toate formele, de toate culorile. Care este faza? Vii aici, îți iei un castron și îl umpli cu ce vrei tu.

Eu, de data asta, am ales numai legume, multe ciuperci, că îmi plac. Și nu mă întrebați ce am mai pus, că habar nu am cum se numesc, am pus la nimereală… Și am așteptat ca doamna din față să-mi gătească mâncarea. A ieșit asta… Este o ciorbă.”, spune Corina Caragea pe TikTok.

VEZI și: Ce salariu are Corina Caragea la Pro TV. Răspunsul cu care și-a șocat fanii

@corina_caragea Am mancat la IMPINGE TAVA in Singapore! Mananci si plangi???? #singapore #travel #foodlover ♬ original sound - Corina Caragea

Cât a plătit vedeta pentru acest prânz

După ce și-a ales legumele, Corina Caragea a primit și o supă uriașă, extrem de picantă, dar și delicioasă, astfel încât vedeta nu s-a putut abține de la a savura cât mai mult. Mai mult, la final, vedeta de la Pro TV le-a dezvăluit fanilor și care a fost nota de plată pentru ce a consumat. Este vorba de 17,70 dolari specifici în Singapore, echivalentul a 12 euro, adică aproximativ 60 de lei românești.

„Nu mă așteptam, mă gândeam că o să vină orez cu legume pe plită, în fine. Într-un lighean… Este imens castronul, de aici cred că mâncăm cinci. Ia fiți atenți, mie îmi place să mănânc picant. Aici erau vreo patru trepte. Ultima era ghost spicy.

Eu am ales-o pe prima, mild spicey, ca să fie clar! Mănânci și plângi. La propriu și la figurat. Deci, nu! Mă ustură toate cele. Dar a fost super bun. Nu mă întrebați cum a fost desertul, pentru că habar nu am. Am comandat un desert foarte popular în Asia de sud-est, ceva cu lapte de cocos și multă gheață și jeleu.” a mai povestit Corina Caragea pe pagina sa de TikTok.

Te-ar putea interesa și: Orașul în care vrea să se mute Corina Caragea: „Le are pe toate. A rămas în inima mea forever”

Cheltuie cei mai mulți bani pe călătorii

Corina Caragea spunea recent că nu există limite, când vine vorba de banii pe care i-a cheltuit până acum pe vacanțe. Vedeta recunoaște că are o slăbiciune, când vine vorba de călătorii, iar lista viitoarelor destinații nu se termină niciodată.

„Călătoriile sunt cele care îmi consumă toți banii și nu îmi pare rău. Nu trag linie, mai bine așa. Am o listă lungă de destinații în care nu am ajuns”, a spus prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, potrivit impact. 

VEZI și: Corina Caragea nu ține dietă. Care este trucul prin care prezentatoarea se menține în formă: „Metabolismul e leneș și trebuie să depun mai mult efort”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: calatorii  corina caragea  nota de plata  singapore  vacanță 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel