Corina Chiriac, obiceiul pe care îl are aproape în fiecare dimineață. Ce a dezvăluit artista: „Cam ăsta ar fi ritalul”
Data publicării:
Corina Chiriac a dezvăluit ce obicei are aproape în fiecare dimineață. 

Corina Chiriac este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică ușoară, din România. Vedeta a fost tot timpul deschisă, vizavi de viața personală. Recent, Corina Chiriac a dezvăluit ce obicei are aproape în fiecare dimineață. 

Corina Chiriac, obiceiul pe care îl are aproape în fiecare dimineață

Artista a recunoscut că dimineața  îi place sa îsi facă o cafea, iar apoi să citească știrile de pe laptop, asta dacă nu are alte planuri mai importante în program. 

„Nu aș putea spune (n.r. că are un ritual). Dimineața îmi fac o cafea și îmi citesc știrile pe laptop. Cam ăsta ar fi ritalul, bineînțeles dacă am treburi importante renunț la acest ritual și mă ocup de ceea ce este prioritar. Oricum dimineața, cum în luna mai e frumos afară, e soare, ne bucurăm de fiecare zi”, a mărturisit Corina Chiriac, la Antena Stars.

Ajunsă la vârsta de 73 de ani, Corina Chiriac recunoaște că se pricepe să facă și lucruri bărbătești și se descurcă în orice situație. 

„Eu mă ocup, așa, cu o șurubelniță câteodată. De exemplu, crătițele astea noi sunt foarte frumoase, au coada prinsă cu un șurub, care în timp se mai lasă și atunci nu e nevoie să chemi pe cineva pentru asta. (...) Eu sunt dintre cei bucuroși să învețe câte ceva care trebuie refăcut la repezeală”, a adăugat artista.

Cum s-a lăsat de fumat Corina Chiriac

Corina Chiriac a fost o fumătoare înrăită. Artista fuma un pachet și jumătate pe zi. Mai mult, ea ar fi continuat poate și astăzi să fie dependentă de acest obicei, însă medicii au convins-o să renunțe. Cu câțiva ani în urmă, cântăreața s-a confruntat cu probleme de sănătate, mai exact,  la corzile vocale, iar medicii i-au spus că trebuie să renunțe la fumat dacă vrea să mai cânte. 

Destinul a făcut ca în acea perioadă să aibă un turneu în Israel, un loc special pentru artistă, care merge de ani de zile în pelerinaj la Ierusalim, la Mormântul Sfânt, să se roage. Așa a făcut și de această dată, și spune că rugăciunea a ajutat-o să iasă un om nou. 

„Acum trei ani, având probleme pe corzile vocale, doctorul m-a întrebat dacă fumez. Cum să mă las, așa, deodată, când fumezi un pachet jumate pe zi?  Am ajuns la Ierusalim. Și, profitând de plecarea anterioară, am intrat acolo, am pus capul pe lespede, am spus. Am ieșit de acolo, am ieșit din mormânt și din biserică, unde ne-am închinat peste tot, ne-am așezat să mâncăm. Eram cu două fete. Până seara mi-am dat seama că n-am scos nicio țigară din pachet. Am uitat să scot țigările din gentuță. A doua zi, la cafea, la fel. Și au trecut de atunci ani”, – a povestit Corina Chiriac,  în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Corina Chiriac  dimineata  obicei 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel