Corina Chiriac, SALVATĂ de credință: ”M-am vindecat peste noapte”
Data publicării:
Corina Chiriac a vorbit despre cum a ajutat-o credința să treacă peste un moment foarte dificil din viața ei.

Corina Chiriac a fost invitată în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Damian Drăghici. Marea artistă a depănat aici mai multe amintiri din copilărie, legate de părinții acesteia, dar a vorbit și despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Mai exact, aceasta a fost reprezentată de momentul în care a aflat că suferă de o boală extrem de gravă. Foarte de devastată de durere atunci, artista a decis să nu se bazeze pe ajutorul medicilor, ci să urmeze calea credinței. Din acel moment, în care Dumnezeu i-a fost extrem de aproape și a vindecat-o, Corina Chiriac spune că a rămas o persoană foarte credincioasă. 

”Ce-a fost greu a trecut, am învins, m-a ajutat mult credința în asta. Am multe să povestesc aici. Pe scurt, printr-o minune, la care nu am niciun merit, m-am vindecat peste noapte de o răceală foarte gravă la Ierusalim. E impresionant. Am scris și o carte ”Minuni trăite” și chiar asta este. Sunt foarte mult mici minuni care continuă să se întâmple. Dumnezeu îți aduce din când în când aminte că El e Făcătorul de minute. Spre exemplu, am venit de la biserică de Florii cu a nu știu câta coroniță de salcie sfințită. Au trecut aproape două luni de atunci și e încă verde.”, a spus Corina Chiriac în cadrul podcastului lui Damain Drăghici.

Corina Chiriac, victima depresiei după ce a locuit 5 ani în America: “Nu am venit cu bani de acolo”

Ce a însemnat pentru Corina Chiriac să aibă părinți celebri

Faptul că s-a născut într-o familie de artiști a însemnat o mare greutate pentru cântăreața care își dorea să-și creeze propria imagine, independentă de cea a părinților ei. Acest lucru a făcut-o să fie și mai motivată și să lupte să ajungă sus.

”Niciodată nu am cântat bine la pian, pentru că degetul mic și degetul mare sunt scurte, de asta m-au dat la vioară. Ceea ce am regretat nu e că nu puteam să când bine la pian, ci că nu puteam că cânt la chitară. Mi-ar fi plăcut asta.

Cea mai mare presiune a venit mai târziu, când mi-am dat seama că sunt fata lui Mircea Chiriac. Era greu. Nu numai că nu aveam cum să-l fac de râs pe tata, dar scorpionul din mine a zis: Stai puțin, dar eu ce fac? Depind să fiu doar fata cuiva? Și m-a speriat chestia asta. Este o încercare foarte grea a destinului să ai părinți celebri, mamă sau tată. Iar dacă sunt amândoi...mama nu era chiar atât de celebră, dar tata fusese coleg de conservator regal cu Ion Voicu, care venea des la noi.”, a mai declarat artista.

Cum au reacționat părinții artistei când le-a spus că vrea să devină actriță

Chiar dacă părinții ei cunoscuseră deja ce înseamnă celebritatea, ei nu-și doreau neapărat același lucru și pentru fiica lor. Dacă prima dată, când Corina le-a spus că vrea să devină actriță au fost de acord, a doua oară, când s-a hotărât să urmeze calea muzicii, aceștia i-au dat argumentele pentru care nu ar merita să practice această meserie. Cu toate acestea, celebra artistă spune că întotdeauna a fost susținută de părinții ei, indiferent de ce și-a dorit să facă.

”Tata a scris la un moment dat muzica unui spectacol și mă duceam mereu cu el. Acolo am dat peste cei mai mari actori și am zis: vaai, cum e să faci această carieră? E o meserie frumoasă și îi felicit pe toți părinții care fac sacrificii ca copiii lor să urmeze această carieră. Când le-am zis că vreau să mă fac actriță, tata mi-a spus: ”Măi tăticule, încearcă.” M-a lăsat să încerc, nu mi-a spus niciodată n-ai voie. Problema a fost când le-am spus că vreau să mă fac cântăreață. Mi-au spus: ”Păi ce să faci cu asta? Vocea te ține câțiva ani. Tu ai o diplomă. Dar nu m-au oprit, au lăsat fruntea jos și au spus bine. Nu mi-au tăiat calea,  mi-au lăsat loc să zbor. Nu am avut eșecuri grave, dar cred că și atunci m-ar fi iertat.”, a mai spus artista.

Câți bani cere Corina Chiriac pentru un eveniment. CRBL ia DUBLU pentru o singură oră de cântat


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  copilărie  Corina Chiriac  viață 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel