Corina Robu a impresionat jurații de la "Românii au talent: Extrem de riscant numărul
Data publicării:
Corina Robu a ridicat jurații de la "Românii au talent" în picioare.

Corina Robu a lăsat jurații fără cuvinte, prin numărul de acrobație inedit pe care l-a prezentat la Românii au talent. Femeia, în vârstă de 53 de ani, a început să practice gimnastica la 5 ani și a făcut chiar parte din Lotul Național de Gimnastică. Aceasta a fost adesea comparată cu Nadia Comăneci, primind de-a lungul timpului 5 medalii de aur.

Artista a avut parte și de un incident mai neplăcut, ce i-a pus capăt carierei sale, de care s-a reapucat după 6 luni de pauză. Corina Robu și-a rupt mâna, în timpul unui număr, având o dublă fractură.

Ce au spus jurații

"Să continuați să faceți și la vârsta de 53 de ani acrobație, e admirabil. Pare simplu la prima vedere ce faceți, dar e extrem de riscant, nu vreau să mă gândesc la ce s-ar putea întâmpla, e înfiorător. Toată admirația mea și respectul, pentr ceea ce faceți. M-aș bucura să vă mai ofer o șansă să mai veniți pe această scenă. Aveți un "DA", a spus Andi Moisescu, în emisiunea Românii au talent, de pe ProTV.

"Am fost cu sufletul alături de dumneavoastră de fiecare dată când ați urcat pe bara aia. A fost foarte complicat ce faceți. E un număr pe care un copil de 20 de ani abia îl face.", a continuat Dragoș Bucur.

Mihai Bobonete a rămas fără cuvinte

"Vreau să vă mulțumesc că ați avut binevoința să veniți în seara asta asta să ne arătați acest număr.", a mai spus Mihai Bobonete.

"Ce bucurie și ce onoare ne-ați făcut să veniți aici. Vă așteptăm în etapa următoare cu 4 de "DA", a continuat și  Andra.

Ce regret are Andi Moisescu

Aceste talente nu sunt destul de apreciate, dă de înțeles juratul. Acesta o admiră foarte mult pe Corina Robu care, și la 53 de ani, practică acest sport pentru a câștiga bani.

"O viață în circ. Tu îți dai seama cât s-a chinuit femeia asta? Și știi care e drama? Nu știu ce pensie au ei, ei trag de ei, deși ar trebui să stea liniștiți, dar n-au de ales. Ei mor de foame pe stradă și ea se chinuie și ea continuă și la 53 de ani să-și găsească un eveniment ceva să mai câștige bani. E impresionant.", a mai spus Andi Moisescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: acrobatie  andi moisescu  andra  bobonete  Românii au talent 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”




pixel