Cornel Ilie, nostalgic de Crăciun: „Statul în jurul familiei în acele zile de sărbătoare...”. Ce dorințe are solistul, la final de an / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Cornel Ilie ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, dacă i-a făcut lista lui Moș Crăciun, dar și care sunt dorințele lui, pentru începutul noului an.

Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, a divorțat în urmă de doi ani de soția sa, după o căsnicie care a durat cinci ani și din care au rezultat și doi copii. Chiar dacă au pus punct relației lor de iubire, cei doi foști parteneri țin în continuare legătura și au rămas în relații foarte bune, pentru a le oferi copiilor lor cea mai bună educație și cel mai bun exemplu. Din acest motiv, și Crăciunul va fi sărbătorit tot în familie, întrucât acesta este cuvântul care definește Sărbătorile de Iarnă, în concepția solistului. În exclusivitate pentru Spectacola, Cornel llie ne-a dezvăluit cum arată Crăciunul perfect pentru el și dacă i-a făcut deja lista lui Moș Crăciun. 

„Cred că există, da (n.r. Moș Crăciun). Nu i-aș minți pe copiii mei că există, dacă nu ar fi așa. Moșului nu este nevoie să-i ceri, știe el ce să-ți aducă să te bucure.”, a declarat Cornel Ilie, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 Ce semnifică Crăciunul, în concepția lui Cornel Ilie

Când vine vorba de Crăciun, solistul trupei VUNK se gândește imediat la familie și la sentimentul de iubire.  Este important ca în această perioadă din an să fim, mai mult ca niciodată, cu persoanele iubite, susține el. 

„Tot timpul cred că Crăciunul este despre cuvântul și însemnătatea lui “împreună”. Familie, persoana iubită, orice înseamnă acest cuvânt pentru noi toți. Este vorba despre puterea şi rostul sentimentului de a iubi cu sufletul, nu cu mintea. Fără motive, fără consecințe, fără argumente. De a iubi și atât.”, a continuat Cornel Ilie. 

 

VEZI și: Secretul longevității trupei VUNK. Cornel Ilie: „Aspectele astea, care ar trebui să fie întâlnite la toți artiștii...” / EXCLUSIV

Cât despre tradiții, Cornel Ilie spune că în familia sa nu au existat prea multe datini de Crăciun. Cu toate acestea, cântărețul a învățat încă din copilărie că sărbătorile atât de importante se petrec în familie, regulă pe care o urmează și astăzi.

„Am crescut în București, este greu de vorbit despre tradiții în cazul meu. Dar părinții mei m-au învățat prin puterea exemplului lor că este un obicei superb, statul în jurul familiei în acele zile de sărbătoare.”, ne-a mai spus Cornel Ilie. 

 
 Cu ce se mândrește Cornel Ilie la final de 2022

„Mă mândresc că m-am enervat mai puţin, că mi-am pierdut mai puţină vreme gândindu-mă la lucruri sau momente care nu-mi convin sau care mă opresc din a mă simți mai vesel.  Am lansat câteva piese care au fost primite mai frumos decât aș fi sperat, iar în decembrie apare primul nostru album pe vinil, “Vernisaj”, o colecție de 14 dintre duetele lansate de noi de-a lungul poveștii noastre de până acum. 


Urmează și spectacolul cu același nume de la Sala Polivalentă, în 13 decembrie.  Dar cel mai important este că Zara și Cezar, copiii mei, au râs foarte mult, cresc plini de iubire și bucurie și încep sa salveze lumea asta care pare atât de nesigură și de capricioasă, împreună cu alți copii de vârsta lor.”, ne-a mai declarat acesta, în exclusivitate. 

Cornel Ilie, dezvăluiri din viața amoroasă. Motivul pentru care este singur, la doi ani de la divorț: “Pare că sunt foarte greu de cucerit”

Ce își dorește artistul de la 2023

Solistul are și o dorință cu care intră în curând în noul an, pe care a dezvăluit-o cu multă speranță că totul va fi așa cum își imaginează. 


„Sper ca oamenii să se mai liniștească putin. În toată lumea. Să fie mai multă liniște în viitorul asta de zi cu zi. Iar la nivel personal, am început să scriu o carte de ficțiune care sper sa apară în primavară și să lucrăm la un album nou.”, a conchis Cornel Ilie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Cornel Ilie  craciun  familie  interviu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”




pixel