Cornel Palade, prima reacție după ce fata lui a fost lăsată pe drumuri: Noi nu ne permitem să îi dăm bani
Cornel Palade a vorbit despre cum reușește fiica lui să se întrețină în Anglia și despre motivul pentru care aceasta și-a părăsit țara natală.

Fiica lui Cornel Palade a postat recent un mesaj pe rețelele de socializare, în care a povestit momentele cumplite prin care a trecut în Anglia, acolo unde s-a stabilit de câțiva ani, când cei mai buni prieteni ai ei au dat-o afară din casă. Tatăl ei explică însă că Ada se întreține singură în acea țară, pentru că el și soția sa nu au o situația materială prea bună. Acesta și-a încurajat însă fiica să părăsească România, pentru că țara natală nu îi oferea niciun viitor.

”Fiica mea este un copil deștept, educat foarte frumos, știe cu ce se mănâncă lumea asta, știe sensul vieții. Aici, în România, nu există nicio șansă, democrația nu funcționează, pentru că votul meu nu contează. Fiica mea este în Anglia, a mai fost prima dată trei ani, acum, în august, face doi ani de când studiază muzica și producția muzicală, este studentă eminentă la universitatea de acolo. Dar fata mea și muncește, are serviciu, se duce și la școală. E greu, e singură! Are un job care o ajută să se întrețină. Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem să îi dăm bani. Statul englez a împrumutat-o, ca să meargă la școală, bani pe care însă trebuie să îi dea înapoi. Dar este bine acolo, este cu totul alt sistem, încurajezi tânărul. Îi oferi o șansă să se dezvolte, nu ca aici!”, a declarat Cornel Palade potrivit ego

De ce refuză Cornel Palade să se mai uite la emisiunile TV românești

”Fătucile astea de la tv sunt școlite într-un anume fel, ele trebuie să se răstească. Și când vorbesc despre o nuntă, unde ar trebui să fie un moment important în viața unui om și trebuie marcat de emoție, de bucurie și de împlinire, auzi, brusc: ”Vasilica și Costică s-au căsătorit. Mirele nu a fost atent s-a împiedicat de o piatră si a căzut cu tot cu mireasă, organele de cercetare au venit la fața locului. Vai, ce jale!”. Niciun Guvern care s-a perindat după 1989 nu s-a interesat de educația oamenilor, avem nevoie de proști. Noi trebuie să alegem șmecherii de pe o listă, la votare. Important este să fim bine, să fim echilibrați, să nu fim influențați, ei își fac jocurile și mendrele. Oameni buni, fiți atenți, altfel ne îmbolnăvim de nervi, stăm prin spitale și murim prematur!”, a mai spus actorul.

Fata lui Cornel Palade, lăsată pe străzi: M-au distrus până în măduva oaselor

Ce spune actorul despre artiștii români

Cornel Palade nu are o părere prea bună nici despre industria românească muzicală. Acesta spune că, dacă înainte mergea cu plăcere la un concert, acum nu-și mai poate permite luxul acesta, pentru că biletele se vând extrem de scump.

”Du-te, tată, la spectacole de divertisment! Simte-te bine, ia o pauză! Bucură-te de artiștii talentați, căci avem o mulțime, avem mulți artiști care știu să-ți mângâie sufletul, să-ți armonizezi chakrele, dar, care, din păcate, nu au din ce să trăiască. Pentru că unii s-au așezat cu fundul pe bani, iar de alții nu îi mai interesează. Cu ce să cumpere însă oamenii bilete la spectacole? E un lux. Înainte dădeai 20 sau 40 de lei pe un bilet, acum au ajuns prețurile la Sala Palatului ca pentru vedetele din Occident, dai câteva sute de lei ca să-ți iei un loc. Îmi pare rău, dar e cam mult.”, a declarat acesta.

Cornel Palade nu a putut să părăsească România, chiar dacă traiul este greu

Actorul trage pe această cale și un semnal de alarmă, cu privire la modul în care sunt tratați artiștii în România. 

”Se mai fac diferite chestii. Facem spectacole în piața, la primărie, sponsorizate, cu contribuții un pic din buget. Așa, frate, mai poate să trăiască și artistul! Ne place să ne bucurăm de artiști, îi vedem, îi îmbrățișăm, dar când e vorba să le dăm bani nu ne place. Ce se vrea, aici, în România? Să vedeți artiștii morți de foame, să mănânce câte o chiftea, să bea un pahar cu apă și apoi să le dați un șut în fund ca să plece acasă? Asta e situația aici. Și cu toate acestea, n-am putut pleca din țara asta, ca fiica mea.”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 24 mai, 18:52

Loredana Groza, foto Instagram

Loredana Groza, în costum de baie, la 52 de ani. Pătrățele pe abdomen și decolteu de infarct: „Le-ai stins lumina invidioaselor”

Sursa foto: Glaycy Correia, instagram

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"

Delia Matache și Răzvan Munteanu, foto Instagram

„Eu pun pâinea pe masă”. Delia a rupt tăcerea despre soțul „milionar”: Eu întrețin familia

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Sursa foto: Anamaria German, instagram

„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile

Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elvira Deatcu, foto Instagram

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu. Primele imagini de la eveniment

Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Acces Direct

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors. Femeia i-a distrus mașina vedetei, în timp ce aceasta era live: ”Să fie închisă”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu, apel disperat, pe holurile spitalului: ”Iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal. Este de aproximativ 3 ori mai mare