Cornelia Catanga, semne de dincolo de moarte. Cum a apărut regretata artistă în visul soțului său, în ziua în care acesta a împlinit 72 de ani: "Eram cu ea"
Data publicării:
Aurel Pădureanu a dezvăluit cum i-a apărut Cornelia Catanga în vis, chiar în ziua în care a împlinit 72 de ani. 

Aurel Pădureanu trece prin momente dureroase, la un an de la moartea soției sale, Cornelia Catanga. Cântăreaţă de muzică lăutărească a murit la 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. În urma artistei au rămas soțul acesteia, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, pe care aceasta îl numea Andu. Regretata artistă s-a stins în urma infectării cu COVID-19.

Aurel Pădureanu și-a sărbătorit ziua de naștere pe 7 august. Artistul a împlinit 72 de ani, însă durerea provocată de pierderea soției sale nu l-a lăsat să se bucure de această zi specială.

Artistul a declarat că a stat alături de copiii săi și, și-a amintit cum erau zilele de naștere când soția sa era în viață. 

Aurel Pădureanu: „ A fost cea mai tristă sărbătoare din atâția ani de zile„

"În familie am petrecut, cu copiii mei. Nu am făcut nimic, nu îmi arde. A fost cea mai tristă sărbătoare din atâția ani de zile. Eram obișnuit cu Cornelia, îmi făcea numai surprize. Ea îmi făcea zilele. În urmă cu doi ani mi-a făcut la restaurant, ca în fiecare an. Îmi lua tort și mă ducea la restaurant. Nu știam unde mă duce, îmi făcea surprize. Acum au venit copiii, am stat cu ei de vorbă.", a declarat Aurel Pădureanu, pentru ego.ro

Cum a visat-o Aurel Pădureanu pe Cornelia Catanga, de ziua lui?

 "Aseară am visat-o pe Cornelia. M-am rugat la Dumnezeu și am visat-o. Eram cu ea și era veselă. Nu pot să îmi aduc aminte exact despre ce vorbeam. Visez mai rar.", a mai spus Aurel Pădureanu, pentru aceeași sursă.

Aurel Pădureanu, trădat de toți apropiații, după moartea Corneliei Catanga

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a declarat că se confruntă cu probleme financiare și este foarte dezamăgit de toți cei care l-au dat uitării în cele mai grele momente.

Aurel Pădureanu: ”Ar trebui să le dăm valoare oamenilor când sunt în viață, nu după ce au murit”

„Nicio cântăreață nu a dat măcar un telefon. Niciuna. Nu m-a sunat nimeni, nici cei cu care eram apropiați înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe Absolut nimeni. Am cântat pe cele mai mari scene alături de cei mai mari artiști. Ar trebui să le dăm valoare oamenilor când sunt în viață, nu după ce au murit”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru CANCAN.RO.

„Când ești la pământ nu te bagă nimeni în seamă”

Aurel Pădureanu a declarat că este foarte dezamăgiți de toți cei pe care îi considera prieteni și care nu s-au interesat absolut deloc de situația sa, după ce Cornelia Catanga și-a dat ultima suflare.

 „În momentul în care ai bani, toți sunt prietenii tăi. Atunci când cazi și ai probleme de ordin financiar sau de sănătate, nu te mai bagă nimeni în seamă. Nici cei din familie, dar nu dau nume acum. Poate copiii doar că sunt mai aproape. În rest, nimeni. Ai văzut că și în frăție sunt dușmani la ora actuală. Sunt bine acum cu banii, nu mai am probleme. Mai bine zic așa, nu mai zice nimeni nimic. Copiii m-au ajutat, am fost apropiat de copiii mei și înainte, i-am educat frumos”, a mai declarat artistul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   aurel padureanu  cornelia catanga 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel