Cornelia Rednic, probleme grave de sănătate, după ce a slăbit 33 de kilograme în trei luni: "Mi s-a făcut rău la duș, mi-a căzut părul, am purtat o meșă"
Cornelia Rednic a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat, după ce a slăbit 33 de kilograme în trei luni.

Cornelia Rednic este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. De-a lungul timpului, artista a trecut prin numeroase transformări și multe femei s-au întrebat cum reușește să se mențină în cea mai bună formă a ei.  Cu toate astea, interpreta de muzică populară recunoaște că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, după ce a slăbit 33 de kilograme, în trei luni.

Cornelia Rednic, probleme grave de sănătate, după ce a slăbit 33 de kilograme în trei luni

Cornelia Rednic a mărturisit că, în urmă cu ceva timp, pe când făcea parte din Ansamblul Ciocârlia, a constatat că era cea mai tănără și cea mai grasă dintre colegele sale. Atunci, artista a luat decizia să scape de kilogramele în plus, astfel că a început o dietă drastică, care i-a creat multe probleme de sănătate.

'În 1998 mă ingrasasem foarte tare, dar nu știu cum s-a întâmplat. Mă maritasem, nu mă mai interesa nimic, până într-o zi când ne-am dus la un festival trimiși din partea Ansamblului Ciocârlia. Eram cea mai tânăra de acolo, dar eram cea mai grasă și cea mai oribilă! Când le-am văzut cum erau inaltute și slabe, am zis: gata, vreau să slăbesc!

De la felul în care mâncăm eu foarte mult, la orice ora și orice, am început să fac o foame cumplită. Am trecut la carne de pui fiartă, morcov, iaurt și foarte multă cafea.

Eu îmi făcusem dietă, de capul meu. După ora 5 nu mai mâncăm nimic. Vreo două săptămâni nu am slăbit deloc. Abia din a treia săptămâna mă subtiam pe zi ce trece', a mărturisit Cornelia Rednic la Metropola TV.

Cornelia Rednic a recunoscut că a slăbit 33 de kilograme, în doar tri luni, însă dieta drastică a afectat-o enorm de mult și chiar ajunsese să poarte perucă, pentru că  îi căzuse părul.

'Am slăbit 33 kg, aveam 86 kg, la 1,62 înălțime. În trei luni de zile am slăbit. Apoi, metabolismul meu s-a schimbat, nu mi-a plăcut de mine cum arătăm, a fost șocant. Într-o zi mi s-a făcut rău, eram la duş și am simțit că pic, asta a fost tot. Dramatic a fost că mi-a căzut părul foarte tare, am purtat și o meșă. Exact ce mă doare foarte mult, iubesc părul de nu se poate. Doi ani nu am reușit să mai pun nimic înapoi, mi-aș fi dorit câteva kilograme. Am fost atât de schimbată încât nu m-au recunoscut vecinii. Toată viață mea am fost mai rotunjoară, n-am fost niciodată slabă, dar la 86 kg era exagerat', a mai spus Cornelia Rednic.

Cornelia și Lupu Rednic, motivul pentru care nu au copii

Deși au trecut 30 de ani de când au făcut pasul cel mare, cei doi se iubesc ca la început. Cornelia Rednic a mărturisit că primul lucru care a făcut-o să se îndrăgostească de soțul ei a fost faptul că acesta o făcea să râdă tot timpul. Cu toate că la începuturile relației nu o duceau prea bine din punct de vedere financiar, cei doi au muncit mult și au reușit să ajungă la o stabilitate. Cu toate astea, mulți s-au întrebat cum de cei doi nu au copii.

Sătulă de această întrebare, artista a dezvăluit motivul pentru care ea și soțul ei nu au devenit încă părinți. Cornelia Rednic a mărturisit că mpmentan ea și Lupu Rednic sunt foarte mult timp plecați și nu ar avea cum să se ocupe de un copil. 

„Hai să lămurim odată pentru totdeaună. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul sa-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a declarat cunoscuta artistă, potrivit Cancan.

Data: 17 mai 2023, 08:15
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Cornelia Rednic  kilograme  probleme  probleme medicale  sănătate 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...