Cosmin Cernat și concurenții de la “Insula de 1 milion” au plecat spre Republica Dominicană. Cine sunt cei 50 de curajoși
Data publicării:
Cel mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”, se pregătește să uimească publicul din România, în curând! 

Cosmin Cernat, prezentatorul super show-ului, și cei 50 de concurenți curajoși au plecat în Republica Dominicană, locul unde se va desfășura competiția.

“Abia aștept să ajung în Republica Dominicană, am avut o perioadă extrem de încărcată, cu pregătiri minuțioase pentru acest show pe care îl așteptăm cu toții – “Insula de 1 milion”. E un proiect care mă va solicita la maximum și în care voi aduce întreaga mea experiență de TV, dar și bucuria de a fi alături de cei 50 de concurenți curajoși.  Referitor la bagaj, mi-am luat foarte puține lucruri; câteva tricouri, cămăși, șlapi și racheta de tenis. Restul bagajelor sunt ale Mădălinei și ale lui Matei”, a spus zâmbind Cosmin Cernat, cu puțin timp înainte de a se îmbarca în aeronavă.

Cei 50 de concurenți curajoși și plini de determinare de la “Insula de 1 milion”, cel mai așteptat reality de aventură al momentului, au părăsit și ei România spre o destinația exotică și plină de mister. Aventură vieții lor va începe în curând! 

Cei 50 de concurenți sunt gata de luptă

Cu speranțe uriașe, emoții pe măsură și teamă de necunoscut, dar și cu gândul către miza de 1.000.000 de lei, cea mai mare pusă la bătaie de o televiziune din România, cei 50 de concurenți, selectați dintre mii de aplicanți, și-au luat la revedere de la familii și prieteni pentru a se îmbarca în aeronava ce îi va duce spre cea mai intensă aventura a vieții lor.

Tineri, maturi, vârstnici, cu profesii diferite - de la antreprenor, bucătar, asistent medical, până la șofer de tir, funcționar,  menajeră etc,  pe toți îi unește pasiunea pentru aventură, nevoia de autodepășire a limitelor și dorința împlinirii unui vis.

Veniți din toate colțurile țării, cu speranțe uriașe, concurenții au avut parte de momente emoționante chiar la aeroport, alături de cei dragi – copii, părinți, soți, soții, prieteni,  oamenii pe care nu îi vor mai putea vedea, auzi o perioada lungă de timp.

Spectrul izolării în care vor trăi în perioada imediat următoare i-a făcut pe unii să plângă în brațele apropiaților, iar pe alții chiar să le ceară rudelor să nu îi conducă pe aeroport.

Declarațiile concurenților, înainte de plecare

“Am venit cu fetița și soția mea, au vrut să fie cu mine aici și să ne strângem în brațe. Plec cu încredere, sunt conștient că ne așteaptă provocări mari, că nu va fi o tabără de cercetași, ci o competiție individuală, în care va trebui să îmi păstrez mintea limpede și sufletul cât mai liniștit, pentru a face față. Multe lucruri mi se vor arăta abia când vom ajunge în Republica Dominicană”, a declarat unul dintre concurenți înainte de plecare.

“I-am spus soțului meu să nu mă conducă, pentru că voi gestiona cu greu despărțirea. E adevărat, nu am vrut să plâng în fața camerelor. Poate se va întâmpla în concurs, dar acum am vrut să fiu tare. O să-mi fie foarte dor, dar mă animă gândul că mă voi întoarce…Și nu oricum; vreau să câștig”, ne-a declarat una dintre concurentele de la “Insula de 1 milion” chiar înainte de îmbarcare.

“Insula de 1 milion” va fi mai mult decât o simplă competiție televizată; va fi o poveste despre curaj, determinare, despre alegeri dificile, greșeli cât se poate de omenești, dar mai presus de orice, despre valoarea prieteniei. Pentru că la “Insula de 1 milion”, prietenia valorează o avere.

Odată ajunși pe Insula de 1 milion, fiecare concurent va primi o brățară în valoare de 20.000 de lei, cele 50 de brățări având o valoare totală de 1.000.000 de lei – miza uriașă a competiției.

Oportunitatea de a se îmbogăți peste noapte îl așteaptă pe fiecare concurent, dar acest lucru este posibil doar în măsura în care acesta reușește să strângă cât mai multe brățări pe parcursul competiției. Abilitățile sociale, formarea alianțelor și cultivarea prieteniei vor fi esențiale pentru a triumfa în acest concurs unic – “Insula de 1 milion”, super show-ul care va electriza publicul din România, în curând, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel