Cosmin Zaharia, povestea filmului "Insula muzicii". Interviurile Spectacola și DC NEWS
Cosmin Zaharia vine la Interviurile Spectacola și DC NEWS, luni, de la ora 17:00, pentru spune povestea filmului „Insula muzicii”. 

”Insula muzicii” este un film cu o poveste incredibilă. Este un film despre impactul societății asupra firii umane, un film despre corupție, puterea banilor și a drogurilor. Cosmin P. Zaharia, originar din Târnăveni, este producătorul, regizorul și actorul principal al filmului de lung metraj intitulat „The Music Island”.

În vârstă de 40 de ani, Cosmin Zaharia a decis să-și împlinească cel mai mare vis, acela de a-și face propriul său film. Și nu doar că a reușit, dar acum este în negocieri cu casele de distribuție urmând ca milioane de oameni să urmărească filmul său. În prezent, filmul se desfășoară în cinematografele din țară. Lungmetrajul "The Music Island" a fost filmat în patru ţări diferite: Spania (Ibiza), UK (Londra), România (București, Cluj Napoca), Bulgaria (Kavarna) și se bucură de o distribuție internațională.

"The Music Island" a avut premiera internaţională în 2020, câştigând numeroase premii - Best First Time Filmmaker - Toronto Independent Film Festival of Cift, Best First Time Director (feature) - Prague International Monthly Film Festival, Best Director - Prague International Monthly Film Festival, Best Indie Feature Film - Kosice International Monthly Film Festival, Best First Time Director (feature) - Kosice International Monthly Film.

Subiectul principal al filmului este libertatea individuală și impactul societății asupra ei.

Cosmin Zaharia: „Inspirația acestui film a fost chiar experiența mea de viață”

Invitat în emisiunea „Interviurile Spectacola”, realizată de Romina Băluță, Cosmin Zaharia a dezvăluit ce l-a inspirat în crearea acestui lungmetraj numit „Insula muzicii”.

„Punctul forte în crearea acestui film a fost experiența mea de viață. Eu am plecat în Londra în 2010 pentru master, pentru a-mi face o carieră în cinematografie. Ultimii trei ani, înainte de 2017 au fost destul de intenși și dificili pentru mine. În acel moment am zis că trebuie să fac ceva. Voiam neapărat insulă și mare. Toată conjunctura a făcut să ajung în Ibiza. Odată ajuns în Ibiza și văzând oamenii și modul lor de gândire, de exprimare, de a-și trăi libertatea, mă tot gândeam dacă sunt așa doar că trăiesc în Ibiza. Dar, de fapt, lucrurile nu stau chiar așa. Discrepanța asta mare între același individ care trăiește în Londra, într-o metropolă, iar apoi merge într-un mediu unde pur și simplu își aruncă responsabilitățile de pe el, asta m-a inspirat să scriu filmul. Am luat laptopul și m-am apucat să scriu pe plajă. ”, a declarat actorul și regizorul Cosmin Zaharia, în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum e reușit să facă față provocărilor, dar și ce mesaje a vrut să transmită actorul și regizorul Cosmin Zaharia prin intermediul lungmetrajului „Insula muzicii”, aflați luni, de la ora 17:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și  DC News, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 06 iun 2022, 15:53

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare

Cele mai bune filme din 2022 - până acum. Unde le poți vedea

Anul este pe jumătate încheiat, vă vine să credeți sau...