Constantin Enceanu, hărțuit pe litoralul românesc. Ce a pățit artistul: ”Mi s-a părut penibil. Oameni în toată firea”
Data actualizării:
Data publicării:
Constantin Enceanu a dezvăluit cum a ajuns să fie hărțuit pe litoral, în timp ce se afla cu familia în vacanță. 

Constantin Enceanu a luat o pauză de la muncă și a plecat pe litoral să se relaxeze, alături de familie. Interpretul de muzică populară nu a putut să se bucure prea mult de liniște, deoarece a fost asaltat de fani pentru a face poze cu ei. Artistul a declarat că este deranjat de faptul că oamenii vin să facă poze cu el în slip și nu-l lasă să se bucure de timpul liber și de familie. 

Ce a pățit Constantin Enceanu pe litoral: “Mi s-a părut penibil”

Constantin Enceanu a povestit că nici nu s-a așezat bine pe plajă și au venit câteva persoane, care l-au rugat să facă o poză cu ei. 

”Am fost la mare o săptămână cu nepoții. Am stat la plajă undeva retras, pentru că și noi suntem oameni și avem nevoie de intimitate. Și vin oameni la mine să facem poze pe plajă. E dureros! Nici nu ne-am așezat bine că au apărut… în două minute. ’Haideți să ne pozăm’. Mi s-a părut penibil. Le-am spus: ’Vă rog să mă înțelegeți! Nu mă pozez în costum de baie’.

Nici nu sunt genul care face poze în costum de baie. Nu mai am 20 de ani. Eu nu am timp să stau numai la sală, să mă ocup de corpul meu. Uneori, mai mănânc și în mașină, pentru că nu am timp, iar cine mă vede, cine știe ce spune”, a declarat, pentru FANATIK, interpretul de muzică populară Constantin Enceanu.

“Veneau oamenii să-mi facă poze în apă. Oameni în toată firea”

”Nu pot să mă plimb și eu, să îmi satisfac această plăcere. Nu pot să mi-o îndeplinesc. Am fost la mare cu familia, în Eforie, și am mers la plajă, să vadă copiii nu doar la piscină. Și veneau oamenii să-mi facă poze în apă. Penibil. Oameni în toată firea.

Ne-am plimbat într-o seară prin stațiune și i-am rugat pe ai mei să stea în jurul meu, să nu mă lase singur. M-am plimbat cu soția de mână, dar, la un moment dat, nu știu cum s-a întâmplat am rămas trei în urmă. Am stat să fac poze timp de jumătate de oră. Riscul meseriei! Acesta este și reversul medaliei”, a povestit Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu:  “A întrebat-o dacă nu îi este rușine”

Artistul a povestit o altă întâmplare din trecut, în timp ce se afla cu soția sa la piscină. 

”Altădată eram cu soția la piscină și a venit o tânără cu copilul. Era în costum de baie. Eu, la fel, pentru că eram la plajă. Mi-a pus copilul în brațe, iar soțul ei o poza cu mine. Atunci, chiar s-a enervat soția și a întrebat-o dacă nu îi este rușine să facă poze cu mine în costum de baie.

Și la spectacole vin femei care îmi pun copiii în brațe să fac poze cu ei. Și le spun, ’doamnă, țineți-vă copilul, e copilul dumneavoastră, nu al meu’”, a mai povestit artistul pentru FANATIK

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Constantin Enceanu  fani  litoral 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel