Costi Ioniță, motivul pentru care poartă mereu ochelari de soare. Ce i-a spus artistul lui Cătălin Măruță: „V-ați face o idee greșită”
Data publicării:
Costi Ioniță a dezvăluit motivul pentru care poartă mereu ochelari de soare., în special la emisiunile la care este invitat.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți producători muzicali din România. Artistul a trăit mai mulți ani în America, unde a devenit foarte cunoscut pentru melodiile pe care le-a lansat cu mai multe vedete internaționale. Piesa interpretată alături de Shaggy și Mohombi, „I Need Your Love”, este unul dintre exemplele de hit-uri care l-au urcat pe Costi Ioniță în topurile de peste ocean. După ce a compus numeroase piese pentru vedetele internaționale, unele dintre albume ajungând să fie nominalizate chiar pentru premiile Grammy, artistul a revenit în România, unde și-a reluat din nou activitatea de producător.

Costi Ioniță, motivul pentru care poartă mereu ochelari de soare în emisiuni

Recent, artistul a fost invitat în emisiunea moderată de Cătălin Măruță. Costi Ioniță și-a făcut apariția cu o pereche de ochelari de soare, deși Cătălin Măruță l-a avertizat că acest lucru o să stârnească multe reacții. Astfel, artistul a ținut să explice care este motivul pentru care face acest lucru.

„Vă spun sincer, n-am dormit prea bine azi-noapte și v-ați face o idee greșită. Să știți că m-a anunțat ( n.r Cătălin Măruță). Nu-i nimic, asta e. Nu vă supărați pe mine. E bine și cu ochelari”, a reacționat Costi Ioniță.

Costi Ioniță, asaltat de comentarii negative, după ce s-a afișat cu o pereche de căști uzate

Recent, Costi Ioniță a făcut o postare în mediul online, unde a stârnit numeroase controverse. Artistul s-a afișat în studio, cu o pereche de căști puțin mai uzate, lucru care a demonstrat faptul că bărbatul nu e interesat de aparențe.

Totuși, acest lucru a fost sesizat de urmăritorii lui, care nu l-au lăsat să să scape fără un val de comentarii negative: "Ce is domnule Costi cu căștile alea jerpelite?", "poți schimba buretele, ca idee așa", "Se ascultă multă muzică? Da. se face multă muzică? Da. Muzică bună? Nu chiar", "Ce model de căști sunt? Arată fain și parcă m-ar interesa o pereche", "Ai mii de euro și te zgârcești să dai 10 milioane pe o pereche nouă... până la urmă trebuie să și investești pentru a ieși ceva bun.", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea lui Costi.

Reacția lui Costi Ioniță

Reacția artistului nu a întârziat să apară, spunând faptul că el este împotriva consumerismului, iar căștile se aud încă la o capacitate perfectă.

"Bă, băiatule! Căștile astea sunt jerpelite, pentru că se ascultă multă muzică la ele, sunt foarte bune și păstrez la lucruri. Nu sunt un băiat consumerist. Nu îmi place să consum. Dacă un lucru este bun, îl păstrez cât se poate de mult și nu e nevoie să distrug planeta, să cumpăr, doar ca să am ceva nou. Ați înțeles? Asta poți să faci și tu dacă vrei să îți fie bine în viață! Forță!", a spus Costi Ioniță în unul dintre videoclipurile postate pe TikTok.

"Astea sunt căștile alea jerpelite, pe care se ascultă foarte multă muzică și se face foarte multă muzică bună pe ele. Sunt jerpelite că sunt bune și sunt șmechere și nu mi-e rușine să spun că nu sunt consumerist.", a mai adăugat acesta.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Cătălin Măruță  costi ionita  ochelari 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel