CRBL, despre cele mai mari frici înainte de competiția Survivor România: „Este inamicul numărul 1 pentru fiecare concurent”
Data publicării:
CRBL este unul dintre concurenții noului sezon Survivor România. Ce spune artistul cu doar câteva zile înainte de marea competiție?

CRBL a acceptat provocarea Survivor România și se pregătește pentru cea mai mare provocare a vieții lui. Artistul s-a întors recent din Spania și a zis că vrea să câștige show-ul care va începe la Pro TV din 16 ianuarie. 


CRBL a dezvăluit într-un interviu pentru Pro TV care sunt cele mai mari frici ale sale cu doar câteva zile înainte de a pleca în aventura Survivor România. 


Artistul crede că cel mai mare inamic al său este singurătatea, deoarece se va gândi mereu la familie și la cei de acasă și atunci totul va fi mult mai complicat. CRBL se sperie de gândul că s-ar putea accidenta.


„Mă sperie faptul că dragii mei și scumpi colegi nu înțeleg unde se duc. E o relaxare totală și un divertisment... Cred că sunt singurul care conștientizează și știe unde se duce ținând cont că am mai făcut treaba asta puțin, dar am făcut-o. Mă îngrijorează nu mâncarea, nu confortul, mă sperie singurătatea. Este inamicul numărul 1 pentru fiecare concurent pentru că singurătatea te pune să te gândești acasă și atunci ești pierdut „pa. la revedere” și mă sperie să nu cumva să mă accidentez”, a declarat CRBL pentru ProTV.  


Artistul spune că îi va fi foarte greu să stea fără să fumeze, dar speră că odată cu această competiție va reuși să scape de acest viciu dăunător. CRBL spune că îi va fi foarte greu fără kendama, dar va încerca să creeze un nou obiect care să îi ocupe timpul liber. 


„Faptul că nu am țigări și eu care fumez ca o locomotivă, i-am promis Alesiei că poate chiar de data asta mă las de fumat. Am zis că am să mănânc bine și am să am grijă de viciile mele până plec și acolo îmi iau ca misiune „nu mai ai. ia!”, a adăugat artistul. 

 

CRBL face parte din echipa faimoșilor, alături de: Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Laura Giurcanu, Cătălin Smărăndescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: concurenti  CRBL  survivor 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel