CRBL s-a decis să apeleze la medicul estetician. Artistul își face prima intervenție la 46 de ani: „Este începutul unui nou capitol”
Data actualizării:
Data publicării:
CRBL a luat o decizie pe care nu credea că o va face vreodată. Mâine, 23 octombrie, artistul va păși pentru prima dată în cabinetul medicului  pentru a-și face prima sa intervenție de ordin estetic.

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Cântărețul este foarte activ pe rețelele sociale, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori și își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața lui. De această dată, CRBL a dezvăluit că mâine, 23 octombrie, va păși, pentru prima dată, în cabinetul medicului estetician pentru a fi supus unei proceduri de înfrumusețare. 

Te-ar putea interesa și: Ilinca Vandici nu s-a putut abține, după ce Dorian Popa a fost surprins în compania noii sale iubite: „Aoleu, ia uitați-vă, a fost cu tot orașul la cafele, nasol!”

CRBL s-a decis să apeleze la medicul estetician. Ce intervenție își face artistul

După divorțul de Elena, femeia alături de care a trăit timp de 16 ani, CRBL are planuri mari! Artistul s-a decis să apeleze la medicul estetician pentru prima sa intervenție la nivelul feței. Cântărețul a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii cu el, dar și un mesaj prin intermediul căruia le-a mărturisit fanilor săi că se va opera pentru prima dată. 

După o perioadă lungă în care a evitat astfel de intervenții, CRBL a hotărât că este momentul să facă o schimbare. Artistul, care nu a fost niciodată adeptul intervențiilor estetice pentru bărbați, a ajuns la concluzia că acestea pot fi necesare nu doar pentru aspect, ci și pentru confortul personal.

CRBL a mărturisit că are problemă la ochi moștenită de la tatăl său, care s-a agravat de-a lungul timpului și a devenit vizibilă din punct de vedere estetic. Operația la care va recurge artistul este cea de blefaroplastie, mai exact îi va fi îndepărtat surplusul de piele din zona ochilor, pentru a obține un aspect mai tânăr la nivelul feței.

Te-ar putea interesa și: Actorul Sali Levent din Pariu cu viața și-ar fi bătut fără milă soția, la două luni de la nuntă. Dalia a ajuns de urgență la spital / Foto

„Până nu demult, am făcut parte din categoria bărbaților care consideră că nu trebuie să facem intervenții chirurgicale estetice, pentru că bărbatul este bărbat. Am realizat că nu este deloc așa. Zilele trecute am fost la un control, în urma căruia am hotărât să fac pasul. Am o moștenire de la tatăl meu la ochi, care mă deranjează vizual-estetic. Și se pare că, odată cu trecerea timpului, se agravează, după cum se poate observa. Abia aștept operația și, evident, rezultatul”, a mărturisit CRBL pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Eduard CRBL (@eduardcrbl)

Te-ar putea interesa și: Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video

„Mâine este operația. Este începutul unui nou capitol”

Operația urmează să aibă loc mâine, iar CRBL a mărturisit că procedura marchează începutul unui nou capitol în viața sa.

„Acum ceva timp, mi-am luat inima în dinți și am mers la control pentru a obține informații despre problema mea și a găsi soluții. Cu emoție și puțină teamă, m-am decis să fac acest pas. Mâine este operația. Este începutul unui nou capitol”, a mai precizat CRBL pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Eduard CRBL (@eduardcrbl)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”




pixel