CRBL, schimbare radicală: „Azi noapte am făcut consiliu de familie și am luat o decizie”
Data publicării:
CRBL a luat decizia de a se întoarce în România, după ce se stabilise în Spania. 

CRBL a renunțat la cariera de succes din România, iar în urmă cu un an și jumătate artistul a decis să se mute împreună cu familia în Spania, în Costa del Sol, o regiune a Spaniei în care locuiesc foarte mulți britanici, gernami, dar și români. 

Invitat în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV; artistul a dezvăluit că urmează să se mute înapoi în România.

„Azi noapte am făcut consiliu de familie și am luat o decizie. Vreau să revin pe plaiurile mioritice din septembrie. Vreau să fac muzică, să continui ce am început, mai am proiecte.(...) S-ar putea într-un an-doi, să ne întoarcem.  Elena are si ea proiectele ei, îi este foarte dor de țară. Alessia are deja 12 ani, nu mă mai pot fâțâi de colo colo, își face și ea prieteni, vorba aia. Vrea să cânte, să facă un proiect k-pop si trebuie să o ajut. Acum cântă coreană. 

Am făcut deja demersurile să o mutăm la școală în România, se intoarce la vechea ei școală. Căutam și chirie, mă duc să văd de apartament, e problema mare de tot. Avem multe de făcut. O să zică toți că nu ți-a mers acolo. Nu e adevărat. Elenei îi e dor de țară, sunt mai multe. Acum căutăm apartament de închiriat.”, a declarat CRBL în emisiunea de la PRO TV. 

CRBL și-a înmormântat tatăl în hohote de râs: „Am izbucnit într-un râs extrem cu lacrimi”

Se mută înapoi cu toate lucrurile


"Îmi trebuie vreo 4 tone de lucruri să mut. Studio-ul audio, studio-ul video, toată aparatura, hainele, am 100 de perechi de adidasi, cred ca fac o licitatie cu ei.Am o pereche care costă 17 mii de Euro. Am dat 400 de euro pe ei acum mulți ani și văd că le-a crescut valoarea. Dacă îmi dă cineva 10 mii, eu sunt mulțumit. Am 600 de kendame pe care le păstrez în Dubai. Am biciclete, motocicleta, caiac. Mașinile le vindem, nu aducem în țară, costă prea mult și nu sunt din peisajul ăsta.”

CRBL, la un pas de a se despărți de soția sa: Discuții despre divorț am avut

CRBL, dezvăluiri despre viața din Spania: „Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat"

 

 

Înn urmă cu ceva timp, artistul a fost invitat în platoul emisiunii „Vorbește Lumea” , de la PRO TV; unde a povestit cum s-a adaptat în Costa del Sol și ce-i lipsește cel mai mult din România.


Artistul spune că nu este foarte scump să locuiești în Marbella, însă condițiile sunt altfel. Pentru a plăti o sumă accesibilă pe chirie, trebuie să te mulțumești cu un apartament minuscul. De asemenea, el spune că spaniolii sunt total diferiți de români, și nu doar în ceea ce plivește limba vorbită, ci și a caracterului. 

 

„În Marbella sunt chirii de la 500-700 de euro, un apartament de două camere, cu terase mari. Dar să ne înțelegem, dormitorul este o debara în Spania, după dimensiunile din România. Terasele sunt mari. Dacă vrei casă cum trebuie, vorbim și de sute de mii de euro chirie pe lună. Am avut teamă la fiecare pas, doar că noi suntem mult mai curajoși și ne asumăm. Mi-e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli. Încă am dificultăți. Nu mă refer la limbă. Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat.", a declarat artistul la PRO TV. 


Artistul afirmă că românii sunt mult mai descurcăreți decât spaniolii. 

"Românul rezolvă orice situație. E supraviețuitor. Spaniolul, manana! Ne e dor de viteza cu care românii se adaptează la orice.  Sunt mulți români în Spania. Avem mulți prieteni, dar nu sunt genul care se duce acolo unde se duce toată lumea. M-am dus acolo pentru liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat fără să mă oprească cineva, băi, CRBL."

Chiar dacă e departe de România, CRBL continuă să își facă meseria de artist. El face muzică în continuare și are în plan să lanseze o nouă afacere.


„Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că  BLOCKCHAIN e de viitor.”


Artistul și-a înscris fiica la o școală britanică din Spania și spune că micuța, în vârstă de 11 ani, s-a adapptat extrem de rapid. 

„Alessia merge la școală British. Pe primul loc este mereu școala Alessiei. Ea s-a adaptat foarte repede, este deja celebră la ea în școală. A fost desemnată să iasă în fața tuturor colegilor din școală și să vorbească în engleză. Spaniolă vorbește mai bine ca mine."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: CRBL  romania  SPANIA 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel