Criminalul din Arad, primele declarații după ce a ucis-o pe micuța Antonia: ”Am plâns în taxi dându-mi seama de ce am făcut și urma să fac”
Data publicării:
Beniamin Florin Crişan, în vârstă de 23 de ani, bărbatul din Arad care a omorât o fetiță de 4 ani, i-a incendiat trupul și a aruncat-o pe un câmp, spune că și-a ascuns lacrimile de taximetristul care l-a dus până la locul în care a abandonat cadavrul Antoniei, de frică să nu devină suspicios. 

Criminalul din Arad le-a relatat procurorilor filmul crimei odioase pe care a săvârșit-o. Beniamin Florin Crişan, în vârstă de 23 de ani, a ucis-o pe micuța Antonia, în vârstă de 4 ani, în timp ce mama acesteia, concubina sa, se afla la spital, unde tocmai născuse al treilea copil. 

Bărbatul spune că a plâns tot drumul spre câmpul unde avea să abandoneze trupul fără suflare al fiicei iubitei sale. 


”Am plâns în taxi dându-mi seama de ce am făcut și urma să fac, poziținându-mă în așa fel pe banchetă încât să nu mă vadă șoferița în oglindă, fiind devastat de ce am făcut (...) Mi-a fost frică să nu vină cineva la noi să observe acele urme de sânge (...) iar geamantanul unde am observat urme de sânge l-am șters cu apă și detergent...”, sunt declarațiile criminalul, potrivit Referatului procurorilor care anchetază acest caz, citează Spynews. 


Criminalul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

 

Un judecător de la Tribunalul Arad a admis, marţi, propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a bărbatului din Arad acuzat că a ucis fetiţa de 4 ani a concubinei sale.

Decizia instanţei vine după ce Beniamin Florin Crişan, în vârstă de 23 de ani, şi-a recunoscut fapta, el declarându-le anchetatorilor că a ucis-o pe fetiţă, după ce a dat-o cu capul de peretele din holul locuinţei, fiind deranjat că micuţa nu îl lăsa în pace şi voia să se joace cu el, potrivit Agerpres.

"Inculpatul a declarat că, apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a depus într-un geamantan, l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi la o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taxi până în cartierul Bujac din municipiul Arad şi, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând de la faţa locului. Mama nu ştia. Născuse de şase zile şi a venit acasă în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răspuns că se află la vecini. Conform declaraţiei unei martore, persoana care s-a prezentat să facă denunţul la IPJ Arad, este cunoscut ca un consumator de droguri", a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Mama fetiţei nu era acasă în momentul crimei, fiind internată în spitalul de maternitate din Arad, unde a născut.

Cuplul mai are un băieţel, care era în casă la momentul crimei.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, organele de anchetă au fost sesizate sâmbătă că, în cartierul Bujac din municipiul Arad, în vecinătatea cimitirului, pe un drum lăturalnic - agricol, a fost identificat un fragment dintr-un membru inferior drept, de natură umană, parţial carbonizat.

Anchetatorii au găsit cadavrul la o distanţă de aproximativ 50 metri de locul în care a fost găsită laba piciorului. Cadavrul prezenta urme de carbonizare în partea inferioară şi lipseau membrele inferioare. Zona în care a fost descoperit cadavrul prezenta urmele unei incendieri.

Procurorii au reuşit să o identifice pe fetiţă, după ce i-au publicat portretul robot şi au cerut ajutorul populaţiei.

O persoană a recunoscut-o pe fetiţă şi s-a prezentat la IPJ Arad, moment în care concubinul mamei a devenit principalul suspect. 


Iniţial, el a spus că fetiţa a decedat în mod accidental când îi făcea baie, că s-a speriat şi i-a aruncat cadavrul pe câmp, dar nu a incendiat-o.

Ulterior, în faţa procurorilor, bărbatul şi-a schimbat declaraţia şi a recunoscut că el a ucis-o pe fetiţă, după ce a dat-o cu capul de peretele din holul locuinţei, fiind deranjat că fetiţa nu îl lăsa în pace şi voia să se joace cu el.

"Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi şi liniştit”


"Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi şi liniştit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viaţa unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat de către colegii noştri. Acum, să răspundă pentru faptele lui! În acest moment, este reţinut, pentru 24 de ore, iar poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz. Vă mulţumim, tuturor, pentru sprijin şi implicare", se arată într-un mesaj al Poliţiei Române, postat marţi pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Stiri
Tagurile articolului: Antonia  arad  beniamin florin crisan  criminal  ferita 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”




pixel