Cristina Vasiu, rețeta cu care a slăbit 18 kilograme. Lecția învățată de la logodnicul său, Cătălin Stoica: „În puțin timp revin la formă ideală” /EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Crisitna Vasiu ne-a dezvăluit, în exclusivitate, rețeta cu care a reușit să slăbească 18 kilograme. Fiind misterioasă la prima vedere, Cristina ne-a spus într-un final ce iubește cel mai mult la logodnicul său.

Într-un interviu exclusiv cu Cristina Vasiu am reușit să aflăm câteva detalii despre ultimele evenimente din viața ei, dar și cum se simte acum, la doar puțin timp după ce s-a logodit. Ea urmează să aibă nunta anul următor, iar locația nu este una de neinvidiat. Deși nu este o zonă exotică, locația nunții va lăsa cu gura mască publicul, fiind una exclusivistă.

Cristina s-a remarcat în lumea muzicii prin participarea la diverse competiții și evenimente artistice, acolo unde a lăsat o impresie mereu bună. Pe lângă talentul său, artista a depus și foarte multă muncă, la numai 31 de ani reușind să achiziționeze integral mașina visurilor ei. Pentru a ne ține la curent cu succesul său, i-am adresat Cristinei câteva întrebări.

Vezi și: Cristina Vasiu, primele declarații după ce s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19. Cum se simte artista: "A ajuns salvarea la mine acasă"/ EXCLUSIV

Dieta care a salvat-o în pandemie

Am întrebat-o pe Cristina dacă folosește vreo dietă sau are vreun plan de nutriție prin care reușește să se mențină în formă, iar cântăreața ne-a dezvăluit secretul său. Ea a reușit să dea jos 18 kilograme prin câteva smoothie-uri recomandate de nutriționist. Deși a mai pus puțin, ea recunoaște că poate slăbi oricând dacă își setează un scop bine definit.

„În pandemie am reușit să dau jos 18 kilograme cu o dietă fantastică. Am niște smoothie-uri preferate acolo pe care le consum și acum! Sunt naturiste, foarte bune și gustoase, gândite de un medic nutriționist! Am câteva kilograme în plus acum, dar nu-mi fac probleme, știu că dacă îmi activez ambiția, în puțin timp revin la formă ideală!”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristina Vasiu.

Vezi și: Cristina Vasiu ne-a dezvăluit primele informații despre nuntă. Detaliul neștiut care va surprinde fanii: „Creativ să fii...” /EXCLUSIV

Vezi și: Cristina Vasiu: ”Noi suntem spiritul Crăciunului, noi suntem puterea de a crede, de a dărui, de a ne bucura”. Ce își dorește artista să găsească „sub brad” / EXCLUSIV

Nu se plâng de timp liber

După cum am menționat și mai sus, Cristina este logodită cu Marius Cătălin Stoica, și el la rândul său artist, și au împreună o sumedenie de evenimente. Cei doi sunt fericiți împreună și se dezvoltă profesional împreună, ei fiind o echipă. Cei doi nu se plâng, având timpul aglomerat de proiecte și evenimente.

„Am trei piese de filmat în perioada ce urmează și un proiect de muzică populară alături de Cătălin, în care cred foarte tare! Pe plan muzical, mulțumesc Lui Dumnezeu, avem piese, evenimente, concerte, nu ne plângem, și activitatea funcționează foarte bine!”

Lecția învățată de la Cătălin Stoica

Pentru că am observat afecțiunea pe care o poartă artista partenerului său nu am putut să nu o întrebăm cum anume i-a cucerit acesta inima. Ea a fost secretoasă în prima parte, dar până la urmă ne-a dezvăluit că cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la el a fost cum să iubească.

„Hmm, secret! (Râde). Îmi place tot, este un bărbat special, perfect pentru mine, care m-a învățat să iubesc mai mult decât credeam că pot!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: catalin marius stoica  concert  crisitna vasiu  eveniment  muzica 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel