Cristi Borcea, despre traumele cu care a rămas, după anii petrecuți în închisoare: „Nu pot să dorm fără medicamente. Bine că am rămas întreg ca fizic”
Cristi Borcea a dezvăluit cum l-au afectat anii petrecuți în închisoare. 

Cristi Borcea a avut de executat în trecut o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni, din care a stat închis 5 ani şi o lună. Această sentință a venit în urma condamnării sale în dosarul cu retrocedarea ilegală de terenuri, în februarie 2019. Chiar dacă acum, omul de afaceri și-a reluat complet viața pe care o trăia înainte și formează o familie frumoasă cu Valentina Pelinel, perioada petrecută după gratii a lăsat urmări destul de serioase asupra sa, în momentele acelea grele acesta fiind chiar la un pas de sinucidere. 

Cristi Borcea, despre traumele cu care a rămas, după anii petrecuți în închisoare

Cristi Borcea a stat cinci ani și jumătate după gratii, în timp ce soția sa de atunci, Alina Vidican era însărcinată cu al doilea copil al cuplului. Omul de afaceri a recunoscut că i-a lipsit foarte mult familia, iar sărbătorile erau cele mai grele. 

„Dimineața apel, te sculai la 6, pregăteai patul, după aceea îți făceai mic dejun și te duceai la muncă. De sărbători plângeam. Normal, când ne uitam la televizor și vedeam, sărbătorile erau cele mai dureroase și sunt cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo.

Ar trebui să li se dea permisii să stea lângă familii. Am văzut foarte mulți deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății, în momentul în care 60-70% își distrug familiile acolo. Sunt 4, 5, 6 ani în care unii nu își văd soția, copiii. Se destramă familiile. Noi acolo aveam ore speciale de reeducare. În momentul în care nu îi dai timp cu familia, nu o să îl reeduci niciodată.', a spus Cristi Borcea, citat de wowbiz.ro

Cristi Borcea: „Stăteam 12 în cameră”

Cristi Borcea a recunoscut că anii petrecuți în închisoare l-au afectat foarte mult, motiv pentru care nu mai poate dormi fără medicamente.

A fost greu. Eu am făcut cel mai mult dintre toți, 5 ani și 6 luni. Asta e. Cea mai de preț este libertatea și sănătatea. Bine că am rămas întreg ca fizic, la cap sigur nu am rămas. M-a afectat din moment ce nu pot să dorm fără medicamente. Și acolo aveam voie să le iau, veneau seara, îți dădeau ce pastilă aveai nevoie, era o strictețe mare. Noi stăteam 12 în cameră. Asta e, au fost vremuri grele. Bine că le-am trecut', a adăugat afaceristul.

„Toată lumea arunca mâncarea acolo și veneau șobolani”

Soțul Valentinei Pelinel a făcut și o comparație între condițiile care există la penitenciarul de la Jilava și la cel de la Poarta Albă.

„La Jilava au apă caldă în fiecare zi, dar fac baie la 5 dușuri, nu există duș în cameră. Eu stăteam în cea mai mare cameră, de 10 metri pătrați, dar eram 4 în cameră. La Poarta Albă a venit doamna ministru în control și eram 12 în cameră. Știți de ce se spune că Poarta Albă e zonă VIP? Pentru că nu are etaje și este construită pe lung, zona este plină de verdeață și de pomi. Nu ai 4 etaje ca la Rahova sau Slobozia. La celelalte pușcării nu ai verdeață. Erau toalete turcești.

Toată lumea arunca mâncarea acolo și veneau șobolanii. Îmi era frică. Prima dată când am văzut, i-am zis lui Victor și mergeam la toaletă cu el de frică”, a declarat Cristi Borcea la ”40 de întrebări”, de la Kanal D .

Porecla pe care Cristi Borcea o avea în închisoare

Cristi Borcea era strigat de toți deținuții după o poreclă, cât timp a stat în spatele gratiilor, și nu după numele său real. Ei bine, omul de afaceri primise porecla „Magdalena”. Acest lucru se datora faptului că bărbatul avea foarte multă grijă de aspectul său fizic și nu uita niciodată să se îngrijească. 

„Îi spuneam Magdalena bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare”, a spus Miron Mitrea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

 

Data: 20 feb 2023, 10:51
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   cristi borcea  inchisoare  pastile  trauma 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...