Cristi Borcea, tată pentru a 10-a oară? Valentina Pelinel a făcut anunțul: „E multă responsabilitate”
Data actualizării:
Data publicării:
Cristi Borcea își dorește și al 10-lea copil.

Cristi Borcea are 9 copii. Aflat la a treia căsnicie, fostul patron al echipei Dinamo se poate mândri cu 9 urmași: cu prima soție, Mihaela Borcea, are doi băieți și o fetiță: Patrick, Melissa, Angelo. Cu a doua soție, Alina Vidican, are  un băiat și o fetiță: George Alexandru, Gloria. În timpul căsniciei cu Alina Vidican, Cristi Borcea a mai făcut un copil și cu avocata Simona Dana Voiculescu: Andreina Carolyn Christine. Cu actuala soție, Valentina Pelinel, omul de afaceri are un băiat și gemene: Milan, Indira Maria, Rania Maria.

„Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a declara Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp,la Kanal D.

Valentina Pelinel spune că Borcea mai vrea un copil

Într-un interviu recent, Valentina Pelinel a dezvăluit că soțul ei și-ar mai dori un copil, însă că deocamdată vor mai aștepta. Fostul manechin spune că nu este ușor să ai nouă copii și că este o responsabilitate foarte mare. 

„Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nicio problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate”, a declarat Valentina Pelinel pentru Click. 

Valentina Pelinel nu visa la o familie atât de numeroasă


„Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr nu te gândești la asta. Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de...și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete.

Nu m-am gândit niciodată! Dar, atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori!”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

 

Ce spunea Cristi Borcea despre cel de-al 10-lea copil

În urmă cu un an, afaceristul spunea că și-ar dori să mai facă un copil și că fii săi au fost motivația sa de a rezista în penitenciar, pe parcursul celor 4 ani în care a fost închis. 


„În patru ani de pușcărie am făcut patru copiii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copiii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a spus Cristi Borcea în cadrul emisiunii lui Mircea Dinescu de la Prima TV. 

Cristi Borcea nu doarme de 11 ani: „Am insomnie acută!”. Ce i-a declanșat boala

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copii  copil  cristi borcea  familie  tata  Valentina Pelinel 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel