Cristi Brancu, informații explozive despre Oana Zăvoranu. Cât ar cere bruneta pentru o singură apariție TV: „Habar n-am dacă îi mai dă cineva vreodată banii aceștia”
Data actualizării:
Data publicării:
Cristi Brancu a dezvăluit motivul pentru care nu a avut-o invitată pe Oana Zăvoranu în propria sa emisiune, în ediția de pe 26 martie.

Oana Zăvoranu a fost prezentă la Curtea de Apel pentru o nouă înfățișare în cadrul procesului pe care îl are cu Dr. Bogdan Furtună, cel care i-a fost și angajat în cadrul propriei clinici. Întregul conflict durează deja de câțiva ani de zile, iar specialistul a fost cel care a acuzat-o pe vedetă de șantaj, moment în care bruneta a venit cu propria poveste, aducându-i, la rândul său, mai multe acuzații fostului ei colaborator.

Astfel, scandalul a intrat din nou în spațiul public, iar Cristi Brancu și-a dorit să facă publice detalii în propria emisiune, Exclusiv VIP. Totuși, acesta l-a avut invitat doar pe medic, întrucât Oana Zăvoranu nu a răspuns la acest apel, după cum spune prezentatorul. Mai mult, se pare că vedeta ar apărea la TV doar contra unei sume uriașe de bani, după cum dezvăluie Cristi Brancu.

„A avut loc o nouă înfățișare în procesul dintre Oana Zăvoranu și Bogdan Furtună, avem și declarația ei din presă. Sigur că o să o și sunăm pe Oana, pentru că ea are senzația că noi la emisiune ținem doar cu unul. Ea trebuie să știe că poate veni la emisiune, chiar dacă cere 10.00 de euro și habar nu am dacă îi mai dă cineva vreodată banii pentru o singură apariție la TV, noi chiar ținem la ea și vrem să îi auzim vocea plină de talent. Până atunci, ne răspunde doar domnul doctor.”, a declarat Cristi Brancu în cadrul emisiunii pe care o prezintă, pe Prima TV.

Citește și: Nu știai asta despre Silviu Mircescu, actorul din Clanul. Dezvăluiri în premieră: „Voiam de mult să fac asta, a fost un sacrificiu” / video

Singura reacție a Oanei Zăvoranu în scandal

Singura reacție pe care Oana Zăvoranu a oferit-o în acest scandal a fost după ce aceasta a ieșit de la Curtea de Apel, unde și-a petrecut câteva ore. Astfel, vedeta spune că toate acuzațiile primite din partea medicului sunt false și că instanța îi va face, în final, dreptate.

„Voi n-ați înțeles că este un mincinos? Că tot spunea el că m-a împrumutat cu bani, dar el nu avea galoși în picioare, el nu știa nimic, avea doar hălățel și făcea doar injecții. Avocata noastră o să vină și ca martoră și o să spună cum a stat 2 zile umilită la ușa lui, ca să putem să ne luăm aparatura nouă de la el.

Restul banilor erau probabil redirecționați către alte centre medicale. Noi îi plăteam, dar de fapt ei nu existau. Domnul doctor să-și vadă de petrecerile lui și după să comenteze de mine. Pe mine mă interesează doar ce spune instanța și adevărul, restul, ce spune Furtună... E un complot între 4 persoane, sunt prieteni vechi și au găsit o gâscă de ciugulit. Nu mi-am dat seama, pentru că sunt deștepți.”, a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Gustările sănătoase care au beneficii miraculoase pentru sănătate. Mario Popescu: „Au multe fibre, antioxidanți, previn bolile cardiovasculare și scad colesterolul”

Vrea dosar penal pentru vinovați

De asemenea, Oana Zăvoranu nu-și dorește să facă în niciun fel pace cu cei pe care-i acuză de înșelătorie, ci și-ar fi dorit ca aceștia să se aleagă cu dosar penal, întrucât prejudiciul este unul uriaș, după cum declară chiar ea.

„Eu voiam dosar penal, nu înțelegere amiabilă și nici bani. Se ridică la peste 10 milioane de euro prejudiciul, fără exagerare, mai ales acum, că este clinica închisă. Nu se oprește aici treaba, se vor întâmpla multe. Contabila a fost angajată tot el, eu eram într-un cuib de viespi, eram victima perfectă, pentru că știau că am moștenit bani.”, a mai spus aceasta. 

VEZI și: Boala de care suferă Alexandra Ungureanu: „Sunt momente în care sunt îngenuncheată de durere”. Nu poate avea copii din această cauză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel