Cristi Brancu, pozitiv COVID: „A ajuns și la mine”. Cum se simte prezentatorul TV
Cristi Brancu a anunțat că a fost depistat pozitiv Covid.

Cristi Brancu a prezentat emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV, de acasă, online. Prezentatorul TV a fost depistat pozitiv Covid cu o oră înainte de începerea emisiei, asfel că a fost nevoit să se izoleze. 

„Nu vă uitați ciudat la mine. Sunt chiar în direct cu voi dar sunt în direct, de acasă. M-am gândit foarte bine, ce este de făcut astăzi. Mai bine să ne privim direct în ochi și să vă spun că oricât am încercat să mă feresc, să iau toate medicamentele posibile și imposibile, totul să fie așezat, doamnelor și domnilor, covidul a ajuns și la mine. Cum s-a întâmplat? Și eu mă întreb uneori cum de am ajuns aici. În orice caz, ce este de reținut este că sunt acasă, astăzi facem emisiunea online, pentru că am primit rezultatul testului foarte de curând, acum o oră, și nu puteam să pun în pericol sănătatea invitațiilor. (..) Pentru cinci zile va trebui să stau acasă, cum spune legea. Dar nu vă las, vă prezentăm în continuare exclusivitățile!" , a declarat Cristi Brancu, în emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Prezentatorul TV a început să prezinte simptome cu o zi înainte. Îndemnat de soția sa, acesta s-a testat. 

„Eu am reușit să cultiv o relație specială cu un fel de răceală. Din 2014 am un fel de răceală ciudată, dar nimic nu prevestea… Azi am avut un altfel de răceală. Aseară, Oana mi-a spus mai bine să fac un test”, a mai declarat Cristi Brancu, la Prima TV.

 

Cristi Brancu, dragoste la prima vedere, în direct. Şi-a cunoscut soția în timpul unei emisiuni.

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP, pe la Prima TV, are o poveste de dragoste care pare desprinsă din basme. Cristi și Oana s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, în direct, chiar în timpul unei emisiuni. El era prezentator, ea invitat.  

Într-un înterviiu pentru Spectacola, prezentatorul TV a povestit detalii din relația cu Oana Turcu.

 

SPECTACOLA: Ai marcat, recent, 14 ani de la momentul în care ți-ai cunoscut soția. Pe 21 ianuarie, în 2008, te-ai îndrăgostit, în direct, de Oana Turcu. 

Cristi Brancu: Acel 21 ianuarie a fost sărbătorit de noi în fiecare an cu emoție, bucurie, surprize, de 14 ani. În vremuri de pace, ne prindea la Viena, Paris sau Istanbul, acum am fost la munte, la Poiana Brașov, iar Tudor, fericirea noastră, este cel care ne împlinește și ne dă forță. A fost un weeek-end minunat, cu o ninsoare superbă, cu seri romantice la munte în fața șemineului sau la restaurant, cu zâmbete pe părtie, în timp ce Tudor schia. Cu plimbări pânâ în vârf de munte. Cu multă iubire.

Anamaria Prodan le-a făcut cunoștință


 
SPECTACOLA: Cum a fost acea întâlnire și ce ai simțit în momentul în care ai văzut-o pentru prima dată?

Cristi Brancu: E un moment pe care-l privesc în urmă ca o binecuvântare. Pare un film. Cu câteva zile înainte de întâlnirea noastră, Ana Maria Prodan m-a sunat și mi-a spus că are o prietenă pe care mi-o propune ca invitat. Oana Turcu. Am privit fotografiile ei și am simțit ceva ce nu am mai simțit în viața mea. Divin e faptul că ea, de departe, simțea același lucru. Am așteptat cu ardoare amândoi, fără să ne cunoaștem, acea întâlnire, în direct, în emisiunea mea – da, ne-am cunoscut în direct! -, iar apoi, din acea zi, totul curgea ca și cum așa trebuia să fie dintotdeauna. 
 
SPECTACOLA: Cum a decurs „cucerirea”? A fost dragoste la prima vedere în ambele tabere sau a trebuit să „mai treci o dată”?

Cristi Brancu: Când persoana respectivă este cea care ți-e sortită, totul curge lin și în firea lucrurilor. Culmea, noi ne mai văzusem cu un an și ceva înainte, dar era la un eveniment la care nu o puteam vedea bine. Acum, am privit-o, m-a privit, ne-am văzut în direct, apoi patru zile nu ne-am văzut, dar am vorbit întruna la telefon.  În a cincea zi, eu prezentam o paradă de modă cu vedete îmbrăcate în rochii de mireasă și, fără să știu, a apărut și Oana pe scenă. În prima seară în care am ieșit în oraș, ea era mireasă. Poate fi ceva mai premonitoriu?

S-au căsătorit la Ierusalim

SPECTACOLA: Crezi în destin sau mai degrabă crezi că omul „își face norocul cu mâna lui”? Crezi câ întâlnirea cu Oana a fost una predestinată?

Cristi Brancu: Au fost foarte mulți oameni care mi-au spus, în public sau discret, că ea este norocul meu. Viața mea este aici pentru ca și eu să fiu al ei. Cred că, după ani în care am avut mult zbucium sufletesc, Oana a venit ca o alinare, ca o împlinire. O dată cu ea, viața mea s-a schimbat total în bine. Dumnezeu a vrut așa, de aceea, ne-am căsătorit la el acasă, la Ierusalim.

 

Citește continuarea aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 23 Martie, 21:31

Sursa foto: Glaycy Correia, instagram

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"

Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Anamaria German, instagram

„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Acces Direct

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors. Femeia i-a distrus mașina vedetei, în timp ce aceasta era live: ”Să fie închisă”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal. Este de aproximativ 3 ori mai mare

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”