Cristi Brancu și Amalia Bellantoni, acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu: „Încearcă să atragă un interes material din partea domnului Slav”
Data publicării:
Cristi Brancu și Amalia Bellantoni au dezbătut, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, de pe Prima TV, un subiect picant despre o vedetă de la noi din țară. Cei doi au vorbit despre Bianca Drăgușanu, mai exact, despre niște declarații controversate făcute de aceasta, la adresa fostului său soț, Victor Slav.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost căsătoriți nici mai mult, nici mai puțin de un an, din 2013 până în 2014. Cei doi au împreună o fetiță, Sofia Natalia, aceasta locuind cu mama sa. Invitată la podcastul „un Podcast mișto By Bursucu”, Vedeta a făcut o serie de acuzații la adresa fostului soț, acuzându-l pe acesta că nu se implică suficient în viața fiicei lor. În cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, Cristi Brancu și Amalia Bellantoni au discutat despre afirmațiile făcute de Bianca Drăgușanu.

„Tatăl copilului va rămâne toată viața în viața ei deoarece este tatăl copilului. Însă, întrebarea este, și aici o să ne spună Amalia, dacă este bine cum vorbește de el în fața copilului care, când va fi mare, va vedea următoarele declarații”, a precizat Cristi Brancu.

Prezentatorul a arătat declarațiile Biancăi Drăgușanu, declarații controversate și destul de aspre la adresa tatălui fetiței sale.

„Copilul meu știe despre tatăl ei că este un om bun, care o iubește și care are grijă de ea. Și chiar așa se întâmplă, doar că mi-aș fi dorit mai multă implicare, lucru pe care îl spun și lui, și ei. El este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer ei o viață bună. Și tu ce faci? Faci poze toată ziua. Eu sunt foarte mândră că pot să-i ofer tot, dar să se implice mai mult. Dacă tu nici măcar nu o suni de ”bună dimineața”, nici de ”noapte bună. Gabi face aceste lucrurile astea cu copiii lui. Mereu îi sună, mereu îi întreabă și eu văd în Gabi un tată foarte bun și foarte implicat. Mi-aș fi dorit ca tatăl copilului meu să fie la fel ca el (Gabi Bădălău, iubitul ei). El sună copiii, se implică, le cumpără hăinuțe. Aici nu, nu există”, a declarat Bianca Drăgușanu, în podcastul lui Bursucu'.

Te-ar putea interesa și: Postarea cutremurătoare pe care a făcut-o Emily Burghelea, la o lună după accidentul din Mauritius. Influencerița nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi

 „Încearcă să atragă un interes material din partea domnului Slav”

Amalia Bellantoni a criticat-o pe vedetă, acuzând-o chiar că a recurs la aceste afirmații dintr-un interes material, financiar. Totodată, aceasta a explicat de ce este greșit ca o mamă să își compare copilul cu tatăl său, dintr-un punct de vedere negativ. De asemenea, Amalia Bellantoni a adăugat că, deși Victor Slav nu își trezește întotdeauna copilul cu mesaje de „Bună dimineața”, cu siguranță acesta are un motiv bine întemeiat și compensează prin alte activități.

„În principiu, copiii sunt ai mamei. Mama este cea care dă naștere, care îi crește, mama este numai una, este lege valabilă oriunde. Presupun că, fie vorba între noi, încearcă să atragă un interes material din partea domnului Victor Slav. Acum, domnul Slav, nu este „Sclav”. Doamna Bianca are o posibilitate financiară să crească un copil, are un iubit:Domnul Bădălău. Domnul Slav nu te trezește dimineața, dar poate este puțin mai dificil, în condițiile în care este influencer, în condițiile în care are alte probleme. Nici tu în casă nu spui întotdeauna „Bubă dimineața, copilul meu drag”. Haideți să ne limităm la faptul că o familie este condusă de mama. Există acest concept, care la noi în România nu se dorește:familie mărită, în care fiecare vine cu ce are. Eu am un copil, tu ai doi, haide să stăm toți la masă.Mamelor, încercați să nu mai jigniți copiii spunându-le că seamănă cu tatăl lor. Domnul Slav este un bărbat foarte frumos, inteligent. Este o onoare să îi spui cuiva că ești fiica domnului Slav.”, a declarat Amalia Bellantoni, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”

Te-ar putea interesa și: Larisa Iordache, confesiuni dureroase, după ce și-a pierdut mama. Fosta gimnastă și-a deschis sufletul: „A fost omul pe care am putut să mă sprijin de fiecare dată”

„Eu niciodată nu aș fi făcut o comparație despre copilul meu în public”

Cristi Brancu a explicat și el, din postura de tată, de ce consideră greșite declarațiile Biancăi Drăgușanu și ce efect pot avea acestea asupra fetiței sale. Acesta consideră că vedeta a recurs la un gest urât atunci când a vorbit despre copil în cadrul unui podcast, ba chiar, crede că Bianca și-a făcut de râs propria fiică.

„Vreau să spun un singur lucru, în calitate de tată. Eu niciodată nu aș fi făcut o comparație despre copilul meu în public, care l-ar pune pe un palier de inferioritate pe copilul meu. Că seamănă cu tatăl și mă enervează. Aceste lucruri se rezolvă în spatele ușilor foarte închise, copilul la această vârstă se educă, se mobilizează, dar nu se face de râs la un podcast”, a adăugat Cristi Brancu.

Te-ar putea interesa și: Bogdan Vlădău șochează fanii după anunțul Ginei Chirilă despre divorț. Ce i-a transmis artistul fostei soții

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel