Cristian Ceaușu a câștigat Românii au Talent 2024, sezonul 14, și marele premiu de 120.000 de euro
Data actualizării:
Data publicării:
Cristian Ceaușu a câștigat finala „Românii au talent” 2024! Concurentul a primit trofeul emisiunii, dar și premiul în valoare de 120.000 de euro.

Publicul și-a ales deja favoritul! 11 finaliști s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, dar doar unul a plecat acasă cu cecul. Cristian Ceaușu a câștigat Românii au Talent 2024, sezonul 14, de la Pro TV și marele premiu de 120.000 de euro. Locul doi la competiţia difuzată de Pro TV a fost ocupat de Ana Nuță. Pe poziţia a treia s-a clasat Ansamblul Hecenii.

„Câștigătorul Românii au Talent, sezonul cu numărul 14, sezonul fenomen, este Cristian Ceaușu”, au anunțat Pavel Bartoș și Smiley. Concurentul, în vârstă de doar 14 ani, a impresionat cu talentul lui la nai. Prezentatorii i-au înmânat tânărului trofeul și cecul de 120.000 de euro.

Te-ar putea interesa și: Dora Debreczeni a topit inimile juraților și a stârnit ropote de aplauze în marea finală de la Românii au Talent: „Eu sper să te voteze oamenii, să câștigi”

Concurenții care s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro

Concurenții care s-au luptat pentru marele premiu au fost: Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.  

Te-ar putea interesa și: Ana Nuță a ridicat juriul in picioare în marea finală Românii au Talent: „Mă doare carnea pe mine de cât de frumos a fost!” / Video

Carla Munteanu a câștigat premiul de originalitate

Carla Munteanu, Karlos Tănăsucă, Iustin Cazacu și VAN s-au luptat pentru premiul de originalitate. Carla Munteanu a reușit să-i convingă pe telespectatori că a meritat să câștige. Ea a plecata acasă cu un cec în valoare de 10.000 euro.

Te-ar putea interesa și: Eduard Anghelescu a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă: „Sper din toată inima să câștigi. Este momentul meu preferat” / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Showbiz

Cum să adormi în 10, 60 sau 120 de secunde când ai insomnii

Îți petreci mai mult timp încercând să adormi decât...


DC Media Group Audience

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”




pixel