Cristian Țânțăreanu ar fi fost sunat pentru a-l ajuta pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali a refuzat să îi acorde sprijinul său: „Cred că se rezolvă cu banii”
Data publicării:
Cristian Țânțăreanu a fost sunat de Adiță Voicu, pentru a-i cere ajutorul în vederea situației în care se află Irinel Columbeanu. 

Irinel Columbeanu trece prin momente grele, după ce a pierdut tot ce avea și a ajuns la azilul de bătrâni. Fostul om de afaceri se confruntă și cu probleme de sănătate, dar și cu probleme financiare. Acesta se descurcă cu greu să își plătească azilul, mai ales că are o pensie foarte mică.

Cristian Țânțăreanu ar fi fost sunat pentru a-l ajuta pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali a refuzat acest lucru

Irinel Columbeanu speră ca cei care au posibilități financiare să îl poată ajuta în aceste momente grele. După ce Gigi Becali a refuzat să îi acorde sprijinul lui, Cristian Țânțăreanu a fost sunat de Adiță Voicu, pentru a-l ajuta pe fostul milionar care nu are bani să plătească centrul de bătrâni unde locuiește.


„Am vorbit cu domnul Țânțăreanu, cu care Irinel e prieten, și am organizat zilele acestea un șpriț. Cred că se rezolvă cu banii!”, a spus Adiță Voicu, în cadrul podcastului lui Serghei Mizil, conform Click.

Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit de situația în care se află Irinel Columbeanu

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica (Gabor, fosta soție, n. red.) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina (Dumitrescu, care și-a trăit ultimele zile în același azil, n. red.) am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, spune Gigi Becali, citat de Prosport.

„E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

”Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar, tată!, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi.  Eu cred că și Romanița (Iovan, fostă parteneră de viață de-ale lui Irinel Columbeanu, n. red.) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Ce pensie primește Irinel Columbeanu lunar

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil, potrivit click!

Citește și: Imagini emoționante cu Serghei Mizil, în timp ce îl ajută pe Irinel Columbeanu să mănânce. Fostul om de afaceri ar suferi de Alzheimer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   cristian tantareanu  irinel columbeanu 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel