Cristina Cioran, adevărul despre relația pe care o are cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu: „Este totul mult mai clar”
Data publicării:
Cristina Cioran a dezvăluit în ce relații a rămas cu Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit cu scandal, în decursul anului trecut. La vremea respectivă, fostul iubit al actriței a făcut mai multe declarații dureroase la adresa fostei partenere și chiar s-a afișat cu o nouă cucerire. Ulterior, bărbatul și-a regretat faptele, astfel că și-a exprimat dorința de a fi, din nou, împreună cu mama fetiței sale. Fără să stea pe gânduri, Cristina Cioran a refuzat orice împăcare cu Alex Dobrescu, însă a decis să păstreze o relație de prieteni, mai ales de dragul fetiței pe care o au împreună. 

Cristina Cioran, adevărul despre relația pe care o are cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu

Invitată în cadrul podcastului „Vorba lu' Jorge”, Cristina Cioran a ținut să explice în ce relații a rămas cu fostul iubit. Actrița susține că se înțeleg chiar mai bine decât în momentul în care erau împreună. Totodată, vedeta a mărturisit că își dorește ca Alex Dobrescu să aibă o relație bună cu fiica lor și, chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, fac foarte multe lucruri împreună.

„Cu Alex am o relație foarte bună. Este tatăl Emei. Îmi este foarte ușor să vorbesc cu tine despre asta, pentru că și tu ai fată și știi cât de puternică este legătura tată-fiică. Pentru mine, așa cum tatăl ei o va trata pe ea, așa va știi că este normalitatea. Dacă va fi iubită, respectată, alintată, așa va căuta un bărbat, pe profilul acesta și eu asta îmi doresc. Eu îmi doresc ca el să fie un tată perfect pentru ea. Noi avem o relație mai bună acum, de cât atunci când eram împreună. Este totul mult mai clar. Nu sunt mamă singură, noi suntem părinți. Noi nu locuim împreună, dar facem lucruri împreună. Ieșim împreună, luăm masa împreună, filmează cu mine la „Mămici de pitici”. De ce? Pentru că este un tip inteligent. Faptul că nu ne-am înțeles noi este altceva, dar prieteni putem să fim. Eu nu am dușmani. Pe mine nu o să mă auzi niciodată că vorbesc de trecut. Trecutul este trecut și nu mai există, doar anumite chestii care s-au întâmplat și nu le poți evita în discuție.  Primul iubit din viața mea l-am avut la vârsta de 18 ani jumătate. Nu îmi place să discut despre trecut și nu este vorba că sunt conservatoare sau am frustrări, dar sunt chestii personale și care nu se discută”, a spus Cristina Cioran, în cadrul podcastului „Vorba lu' Jorge”. 

Youtube video image

Ce spunea Alex Dobrescu despre Cristina Cioran: „Port inima ei în inima mea”

„Am riscat și relația cu Cristina Cioran, și relația cu familia ei, am supărat pe toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta. Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea.

Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă. După cum de vede am început să ne întâlnim. Sunt într-o relație dificilă (n.r. familia Cristinei Cioran) cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu, dar voi face toate demersurile ca să revin în sânul familiei. Am fost primit extraordinar la mama ei acasă.”, a declarat Alex Dobrescu la Xtra Night Show, în urmă cu mai mult timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete

Starul controversat căruia i s-a redus pedeapsa pentru dopaj

Un star din lumea fotbalului a primit o pedeapsă mai...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile




pixel