Cristina Cioran a dezvăluit momentele de groază prin care a trecut în spital. Fiica ei era să-și piardă viața: „M-au dat afară din spital după trei zile”
Data publicării:
Cum a reușit să treacă peste momentele îngrozitoare.

Cristina Cioran este o prezentatoare TV și proaspătă mămică a unei fetițe pe nume Ema. Ea trecut printr-o perioadă grea în ultimii ani, având în vedere divorțul, dar și nașterea fiicei sale care ar fi prezentat complicații. Contextul pandemiei a agravat și mai mult situația, atunci când a trebuit să fie evacuată din salon. Cea mai mare durere a fost dată de incertitudinea vieții fiicei ei, despre care nu știa dacă va trăi în urma schimbărilor bruște și nu numai. 

Vezi și: Cristina Cioran, declarație neașteptate despre Alex Dobrescu. Bărbatul vrea să se întoarcă în viața actriței: „Am fost iar cerută în căsătorie de tatăl copilului meu”

De asemenea, fostul soț a ajutat-o foarte mult să treacă prin perioada respectivă, atunci când risca să intre în depresie. A simțit un vârtej de sentimente:

„Din nefericire, după ce s-a născut Ema, fiind perioada de carantină și Covid-19, spitalul municipal era spital de Covid-19 și au trebuit să mă scoată din spital, m-au dat afară din spital după trei zile și copilul a rămas la reanimare. Doamne, deci a fost o senzație groaznică, efectiv a trebuit să plec acasă, nu mai eram nici gravidă, nu mai aveam nici copil, nu știam ce se întâmplă, copilul era în niște tuburi undeva, într-o cameră de spital, nu știam dacă va supraviețui. Aveam o senzație de vinovăție, de durere, de necunoaștere și mă întrebam ce o să fac. Am ajuns acasă și m-am băgat în pat, am tras perdelele, se făcuse o beznă în casă, și am stat acolo, vreo două zile nu m-am ridicat. Moment în care Alex m-a scos din casă și nu m-a lăsat să stau deloc, inclusiv dacă trebuia să ajungă la magazin sau undeva, mă lua cu el, numai ca să nu rămân singură, pentru că e foarte ușor să pici într-o depresie.”, a spus ea, potrivit Viva.

Cu toate acestea, sentimentul depresiei a fost unul mult prea puternic și s-a concretizat prin izolarea sa față de restul lumii. Ea nu se mai confruntase cu o astfel de situație până la acel moment.

Vezi și: Marele regret al Cristinei Cioran: „E un pic cam târziu. M-am mai uitat și în buletin”. Visul pe care l-a îngropat din cauza vârstei

Ea era foarte speriată pentru fiica ei, sunând în fiecare zi la spital pentru a afla informații despre starea ei de sănătate. În final, o asistentă amabilă a asigurat-o pe vedetă că o va suna dacă avea să fie ceva rău, mai ales că perioada de peste o lună în care a stat în spital a fost un moment cu adevărat sufocant pentru Cristina.

„Tristețea aia te duce într-o zonă din care nu poți să ieși și oricum nu știi să ieși. Nu mi se întâmplase niciodată să trăiesc o asemenea situație. Evident că era un teritoriu complet nou pentru mine și mă ducea într-o stare depresivă probabil, din ce în ce mai gravă și grea și m-am lăsat purtată de ieșirea din casă, tocmai pentru că nu rezolvam nimic. Dădeam telefon în fiecare zi la spital, adică să fie clar, copilul a stat o lună și jumătate în spital, asta înseamnă 40 și ceva de zile și când sunam nici nu puteam să respir, îmi făceam mereu un text în cap și tot timpul simțeam nevoia să schimb textul cumva, dar nu știam cum. La un moment dat o doamnă asistentă a fost așa de drăguță și a simțit că nu puteam să întreb, nu știam cum să întreb și mi-a spus că dacă e ceva grav mă sună ei și să mă rog să nu mă sune”, a mai spus actrița, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Cristina Cioran va reveni pe platou, după doi ani de pauză. Cum se va împărți între serviciu și copil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: cristina cioran  cristina cioran emisiune  cristina cioran fiica  cristina cioran podcast 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel