Cristina Cioran a fost externată fără bebeluș. Fetița născută prematur rămâne la Terapie Intensivă
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Cioran a fost externată din spital astăzi, după ce, în urmă cu câteva zile, a născut prematur o fetiță de doar 2 kilograme. 

Cristina Cioran a mers astăzi acasă, dar fără fetița ei. Micuța Ema mai rămâne în spital încă 2 săptămâni, pentru ca medicii să o țină sub observație.


„Cristina s-a externat singură. Fetița o sa mai stea încă două săptamani în spital, ca să ajungă la greutatea care trebuie. Acum are în jur de două kilograme. (...) Cristina este bine. Nu aș putea să zic că a trecut printr-o cumpănă a vieții. Pentru că nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut sau care o să nască prematur. Fetița este bine acum, este la incubator”, a spus iubitul Cristinei Cioran, potrivit playtech.ro

 

Fetița este în afara oricărui pericol

 

 

Actrița în vârstă de 43 de ani a trecut prin spaima vieții ei, zilele trecute, când a devenit mamă înainte de termen. 

Cristina Cioran a fost extrem de fericită atunci când a aflat că va deveni mamă, dar și foarte atentă, având în vedere vârsta pe care o are și că, după 35 de ani, viitoarele mame trebuie să fie un pic mai grijulii cu sarcina, din cauza riscurilor. 


Deși sarcina a decurs bine, iar mămica n-a întâmpinat niciun fel de probleme, ajunsă în cea de-a șaptea lună de sarcină, vedeta a trecut prin șocul vieții ei. 

Duminică, 18 iulie, Cristina Cioran a ajuns de urgență la Spitalul Municipal, după ce a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a declanșat travaliul.

Inițial, aflată în șoc, vedeta s-a grăbit să posteze pe rețelele de socializare un mesaj în care îi roagă pe fani să se roage pentru fiica ei.


„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis Cristina Cioran pe rețelele de socializare duminică.

 

Din fericire, micuța Ema este bine și este în afara oricăriu pericol. Micuța se află la incubator și va mai sta câteva zile internată în spital.

Astăzi, Cristina Cioran a avut o intervenție în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv, acolo unde a povestit cum a fost întreaga experiență a nașterii, dar și cum se simte micuța. 

Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus Cristina, de pe patul de spital, la Pro TV.


Vedeta este extrem de bucuroasă că micuța Ema a reușit să vină pe lume și e sănătoasă, în ciuda sperieturii prin care a trecut. 


”Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea. Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat. Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur”, a mai spus vedeta.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bebelus  cristina cioran  fetita  nascut  prematur  spital 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

pixel