Cristina Cioran, acuzații dure la adresa fotului iubit: „Nu înțeleg violența”
Data publicării:
Cristina Cioran i-a adus noi acuzații fostului ei iubit.

Cristina Cioran și fostul ei iubit au fost protagoniștii unui scandal în plină stradă, în decursul zilei de 15 decembrie. Potrivit cancan cei doi s-ar fi întâlnit să mai lămurească niște lucruri, dar mai ales ca actrița să-și mai ia câteva dintre lucrurile care au rămas acasă la Alex Dobrescu. Dacă inițial, bărbatul i-ar fi zis acesteia că poate veni fără grijă, ulterior, acesta a obligat-o să plece de acolo, fără să o lase însă să mai pătrundă în casă. În realitate, Cristina Cioran spune că ea este cea care a chemat poliția, și nu invers. Acum, vedeta îi aduce acuzații dure bărbatului pe rețelele de socializare, unde vorbește chiar despre violență.

„Nu înțeleg violența. Nu înțeleg lipsa de responsabilitate. Nu înțeleg prostia. Nu-l înțeleg pe acest individ. Eu știu că atunci când ai datorii, trebuie să le plătești. Mai știu că ce nu e al tău, nu e al tău…', a scris Cristina Cioran pe InstaStory.

 

Cristina Cioran susține că tatăl copilului ei are datorii la ea

Recent, actrița spunea faptul că bărbatul trebuie să-și achite nișe datorii, după cum îl acuza și în cea mai nouă postare de pe Instagram. Se pare însă că Alex Dobrescu nu ar vrea să facă acest lucru, motiv care a dus la izbucnirea acestui scandal.

„Nu discutăm (n.r. pentru fetiță). Să sperăm ca da, nu știu. (n.r. dacă vor ajunge la un numitor comun în ceea ce privește fetița). Nu am nevoie de nimic de la el, nu-mi trebuie nimic, el trebuie doar să-și achite ce are de achitat. Din momentul în care va termina de achitat ce are de achitat, nu mai am nevoie de nimic. Nu am nevoie de nimic, să se rețină și să se înțeleagă, nu am nevoie de nimic. Îmi doresc doar să fiu liniștită, sănătoasă.”, a precizat Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

Poate te interesează și: Cristina Cioran regretă că nu s-a despărțit de tatăl fetiței ei mai repede: „Când au apărut semnele...”. Cine o ajută pe actriță, în această perioadă dificilă

 

Motivul pentru care actrița nu și-a dorit să se căsătorească 

De-a lungul relației pe care a avut-o cu Alex Dobrescu, Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie de mai multe ori. Cu toate acestea, vedeta a refuzat să meargă în fața altarului, iar acum a explicat de ce.

„Nu este o glumă. Eram de doi ani. Poate că, într-adevăr, am ars niște etape. Habar nu am, nu sunt un expert în relații, asta s-a văzut.  (...) Nu a fost un moment plăcut. Deja m-am mutat de o lună, lucrurile nu au fost ușoare. A fost totul repede, el m-a mai cerut de-a lungul timpului în căsătorie. Eu nu cred foarte tare în această uniune, tocmai pentru că mai mereu se sfârșește prost. (...) Eu de când am copil am realizat un lucru: bărbații și copiii au foarte multe în comun. Acum, fiecare înțelege ce vrea”, a mărturisit Cristina Cioran, în emisiunea de la PRO TV.

Citește și: Fostul iubit al Cristinei Cioran, probleme cu legea. Alex Dobrescu a fost săltat cu duba de către polițiști

 

„Asta cu dragoste e foarte ciudată”

Întrebată dacă mai are sentimente pentru fostul ei iubit, Cristina Cioran a dat un răspuns ce poate fi înțeles cu mai multe sensuri. 

„Asta cu dragoste e foarte ciudată. Sentimentele există! Vin, pleacă, sunt acolo, nu mai știi de capul tău. După această despărțire am simțit un tumult. Am venit aici să vorbesc despre mine și fetița mea și să vă spun că suntem bine. Importantă pentru mine este sănătatea ei, fericirea ei, pacea ei. Am trecut, în perioada asta, printr-o otită cu ea, cine are copii înțelege.

Mai avem niște lucruri de rezolvat. El a spus că îmi dă, că face. Eu am specificat că nu am nevoie de nimic. Poate să fie prezent în viața fetiței. El a fost extraordinar în raport cu fetița. Dacă ceva nu merge... Eu am mai stat într-o relație care nu mergea. Prea mult, am stat 10 ani. E mai sănătos așa. ”, a mai spus vedeta.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cearta  cristina cioran  iubit  scandal 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel