Cristina Cioran, cerută de soție, la prima oră a dimineții. Cum a surprins-o iubitul ei: „El își dorește foarte tare oficializare”
Data publicării:
Cristina Cioran a fost surprinsă de tatăl fetiței sale cu o cerere în căsătorie. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, împreună cei doi având și o fetiță, pe care vedeta a născut-o prematur, la 29 de săptămâni. Cei doi sunt mai fericiți ca oricând și se bucură de fiecare clipă petrecută alături de cea mică, radiind vizibil de fericire. Cu toate acestea, vedeta a declarat în repetate rânduri faptul că nu își dorește să ajungă în fața altarului cu actualul ei partener prea curând, întrucât sunt foarte fericiți și așa. Se pare însă că Alex Dobrescu a luat-o prin surprindere pe vedeta, care s-a trezit dimineață cu un buchet de flori și o cerere în căsătorie. Totul s-a întâmplat când Cristina Cioran abia se trezise. 

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (n.r.râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a povestit Cristina Cioran, potrivit Spynews.ro.

Nu este prima dată însă când vedeta este cerută în căsătorie de tatăl fetiței sale. Cristina Cioran a dezvăluit faptul că acest lucru s-a mai întâmplat în repetate rânduri  însă, de comun acord, au decis să nu grăbească lucrurile. 

”S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, a mai zis ea.

Cristina Cioran, DIETA prin care a slăbit șapte kilograme în doar zece zile: ”Hai să vă spun cum am reușit”

 

Cei doi îndrăgostiți au deja planuri de nuntă

Faptul că inelul este deja pe drum i-a pus pe cei doi să se gândească și asupra ideii de nuntă. Cu toate acestea, vedeta este sigură că logodnicul ei se va ocupa de toate detaliile, astfel încât ea să fie, din nou, surprinsă. 

”O să ne gândim și la nuntă, el deja se gândește. Nu știu deocamdată, în niciun caz azi nu ne căsătorim, ar fi și imposibil din punct de vedere legal să te înscrii și oficiul stării civile, bine, dacă nu s-a dus deja acum să înscrie, nici nu știu. El e o persoană foarte expansivă și îi place să facă surpriză și îl las pe el să se desfășoare”, a mai precizat ea, pentru sursa citată. 

 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu visează la al doilea copil

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu aproximativ un an, la vârsta de 45 de ani. Actrița a născut prematur mai devreme cu două luni și ceea ce trebuia să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața ei, a devenit un coșmar. Acum, la un an de la prima naștere, Cristina Cioran se gândește, cu emoție, și la al doilea copil. 

„Ne mai dorim (n.r. un copil), da. Dacă ar veni această binecuvântare de la Dumnezeu, ar fi minunat. Nu aș da aceste luni și această experiență pentru nimic în lume (n.r- aproape plângând). Iubitul meu are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Noel, care are șase ani și se înțelege foarte bine cu Emma. Mie îmi plac fetițele și mi-ar plăcea încă o fetiță, dar dacă este băiețel, cu atât mai bine. Nici nu contează asta, contează sănătos să fie. Trăiesc un moment pe care nu l-am cunoscut până acum. Așa a fost să fie, să nasc la 44 de ani. Acum am 45 împliniți, sunt foarte mândră de mine. Suntem foarte bine așa și ar fi foarte frumos să mai vină un bebeluș. Societatea dă foarte puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală” și obișnuită. Cred că de multe ori trăim cu asta în cap: că femeile nu trebuie să facă copii după 40 de ani. E greșit”, a dezvăluit Cristina Cioran, în cadrul emisiunii Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Citește și: Marina Almășan a reacționat, după declarațiile făcute de Delia, cu privire la copii: „Dar poate Delia nu s-a jucat cu păpușile”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cerere in casatorie  cristina cioran  iubit  logodna 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel