Cristina Cioran continuă șirul acuzațiilor pentru Alex Dobrescu: „Este un consum de substanțe interzise, pe un fond de alcool și psihoză”
Data publicării:
Cristina Cioran a câștigat procesul cu Alex Dobrescu! Judecătorii au decis să prelungească ordinul de restricție, ba mai mult, bărbatul va purta brățară” specială la picior timp de 10 luni. În cadrul emisiunii „Excluisv VIP”, actrița a dat detalii din sala de judecată și a făcut mărturisiri despre fostul iubit.

Cristina Cioran s-a întâlnit marți, 23 aprilie, la tribunal cu Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale. Actrița a câștigat războiul în instanță cu fostul iubit, pentru că judecătorii au decis să prelungească ordinul de restricție, astfel că el nu se mai poate apropia de vedetă. Mai mult, bărbatul va fi monitorizat timp de 10 luni. Astfel, acesta va trebui să poarte o „brățară” specială la picior, care nu-i va permite să se apropie de fosta sa iubită la o distanță mai mică de 100 de metri. Dacă Alex Dobrescu se apropie la mai puțin de 100 de metri de Cristina Cioran, aceasta primește pe telefonul mobil o alertă. 

„Este un consum de substanțe interzise, pe un fond de alcool și psihoză”

În cadrul ediției de luni a emisiunii  „Excluisv VIP”, cu o zi înainte de proces, Cristina Cioran a avut o intervenție telefonică în care i-a mărturisit lui Cristi Brancu următoarele:  

„Sunt surprinsă de toate declarațiile publice și de lipsa de empatie a tatălui față de copil, nu față de mine. Eu pot să duc foarte multe, dar copilașul acesta, care a văzut niște chestii, nu cred că poate. Decizia de a-l scote din acest context a fost luată tocmai pentru că Ema a văzut niște lucruri. Omului nu i-a convenit alungarea și a vrut să mă atace cum a putut. În 4.04 s-a emis un ordin de restricție. A fost încălcat de multe ori. La unul dintre ele am sunat la 112, apelul există și e foarte emoționant chiar și pentru mine, care am trăit.  Ulterior, a fost arestat 24 de ore că a încălcat acest ordin. A fost eliberat că a spus că nu știa de acest ordin. A mințit și Instanța și Poliția știu. (…) S-a judecat prelungirea de ordin, dar Instanța a decis că nu sunt îndeplinite niște condiții. Nu vreau să comentez. (…)

Ieri eram la un eveniment, unde a venit el. L-am rugat să plece. Intenția lui, sigur, a fost să mă panichez. El voia să facă un mare scandal, să declanșeze iar un alt tip de scandal. Am depus iar o plângere la poliție. (…) Este un consum de substanțe interzise, pe un fond de alcool și psihoză. A încercat să mă îndepărteze de familie, de prieteni și ultima redută era securitatea mea publică. A făcut tot ce i-a stat în putință. Din fericire, sunt foarte mulți oameni care mă susțin. Le mulțumesc că au avut încredere în mine”, a spus Cristina Cioran în cadrul emisiunii „Excluisv VIP”.

Te-ar putea interesa și: „Vreau să îi fac o surpriză”. Oana Ciocan rupe tăcerea despre sarcină. Jador a rămas mut de uimire: „Dacă îmi ascunde că e însărcinată, o omor” / Video

„A fost emoționant că a trebuit să îmi aduc aminte de tot ce s-a întâmplat și nu îmi face nicio plăcere să vorbesc de lucrurile îngrozitoare”

Imediat după procesul care a avut loc ieri, Cristina Cioran a dat detalii din sala de judecată. A fost nevoită să își aducă aminte prin tot ce a trecut din cauza tatăl fiicei sale, lucruri care au durut-o profund.

„A fost emoționant că a trebuit să îmi aduc aminte de tot ce s-a întâmplat și nu îmi face nicio plăcere să vorbesc de lucrurile îngrozitoare. A vorbit avocatul despre cererea mea de prelungire a acestui ordin în cadrul apelului făcut la Tribunalul București. Dezamăgirea foarte mare a fost că avocata acestui individ a spus lucruri total neadvărate legat de cele întâmplate”, a mai mărturisit  Cristina Cioran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel