Cristina Cioran, Crăciun de coșmar. Vedeta a petrecut sărbătorile în spital, după ce fiica sa s-a infectat cu COVID: „Eram singurele paciente de acolo”
Data publicării:
Cristina Cioran și fiica ei au petrecut Crăciunul în spital. 

Cristina Cioran a fost invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, unde a vorbit despre starea de sănătate a fiicei sale, după ce cele două au fost infectate cu noul coronavirus.


Fiica ei, născută prematur, a avut nevoie de spitalizare, astfel că actrița a petrecut sărbătorile în spital.  

"Efectiv am crezut că am stat cu portiera deschisă și de asta a început să tușească. A doua zi de Crăciun, pe la vreo 17:00, a început să respire greu. La o vârstă așa mică, eu cred că e bine să mergi direct la spital. Să nu stai, pentru că se poate agrava. Toata viața mea toate incidentele s-au întâmplat în weekend sau de sărbători. Am ajuns la spital în Constanța, i s-a făcut test de Covid-19, a ieșit pozitivă. Am stat veo 3 ore într-o cămăruță până s-au aliniat planetele. Medicul care a consultat-o a zis că nu e de plecat la București. Am plecat cu o Salvare la Medgidia la spital Covid. Eram singurele paciente de acolo. Doctorița Crăciun de Crăciun a luat-o pe fetiță. Și eu am luat Covid-19, deși inițial mi-a ieșit negativ testul, apoi pozitiv. (...)Pe 29 ne-am externat și am rămas în izolare. Revelionul l-am făcut în izolare noi două, pentru că tatăl fetiței era negativ. Pe 8 ianuarie, adică sâmbătă, copilul meu iar nu respira. Am ajuns la medic, am aflat că are o bronșiolită. Din fericire, e bine. "

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Cioran (@kikicioran)

 

Micuța Ema s-a născut prematur

 

Vedeta a trecut prin clipe de coșmar după ce a născut-o prematur pe fiica ei și a fost nevoită să o lase în spital pentru a fi sub supravegherea medicilor. Cristina Cioran a povestit, în urmă cu ceva timp, toată experiența dureroasă prin care a trecut.

 

„Șocant a fost pentru că nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul în posesie. Era copilul meu, sufletul meu, într-un incubator. Cred că am luat o bacterie, ceva, am făcut o enterocolită, ceva urât la stomac. Am fost la doctorul ginecolog, totul în regulă, am luat un tratament pentru enterocolită, asta se întâmpla joi. Vineri am fost la un spital de stat de urgență, nu mi-au făcut mare lucru, am plecat. Sâmbătă am făcut o monitorizare, toate bune și frumoase. Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez. La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme. Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam într-un film.”, a zis Cristina Cioran la Pro TV.

Cristina Cioran a povestit că a fost extrenată la doar trei zile după ce a născut, iar copilul a rămas în incubator. Cu toate astea, vedeta se bucură că fetița ei a ajuns în siguranță acasă și îi mulțumește familiei sale că a fost alături de ea în acele momente grele.

„Îmi place că e bebelușul cu mine, 6 săptămâni a fost departe. În timp ce mă ducea targa către sala de nașteri, cineva îmi lua test Covid. (…) Eram plină de sânge, într-un maieu, urlam și mă zbăteam pe tavă. A doua zi mi-a venit rezultatul testului și am putut să văd copilul care era în incubator. După 3 zile, m-au eliberat, m-au trimis acasă. Nu au putut să mă țină în spital, e spital suport Covid. Am luat-o acasă și e bine, sănătoasă, frumoasă, veselă și perfectă. A fost o perioadă foarte grea, îi mulțumesc familiei că m-a susținut și iubitului că nu m-a lăsat în starea aia.”, a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: covid  craciun  cristina cioran  prematur 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel