Cristina Cioran, despre relația cu un bărbat mai tânăr cu şapte ani: „M-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut”
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Cioran trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Vedeta va deveni mamă de fetiță și are o relație specială alături de tatăl copilului ei. 

Viața Cristinei Cioran s-a schimbat radical în urmă cu nouă luni, când l-a cunoscut pe noul ei iubit, Alex. A fost dragoste la prima vedere și după doar o săptămână actrița era cerută în căsătorie. La doar cîteva luni după ce s-au cunoscut, Cristina Cioran anunța că este însărcinată și va deveni mamă pentru prima oară. 


„Trei luni a trebuit să am grijă să nu fac efort, am avut greţuri numai seara. Eu am şi rău de barcă, de maşină... Nu am voie să fac sport. Asta din păcate, pentru că mie îmi place să fac sport. Încă sper ca, peste vreo două săptămâni, să mă lase doctora mea să fac mai multă mişcare, pentru că eu mergeam la sală la două zile, eram destul de fit şi îmi lipseşte asta destul de tare. Fac, în schimb, plimbări”, a spus Cristina Cioran într-un interviu pentru okmagazine.ro. 


Cristina Cioran a fost într-o relație timp de zece ani, iar la doar câteva luni de la despărțire aceasta poate spune că și-a întâlnit sufletul pereche. Fostul iubit al actriței nu își dorea copii, iar asta a împiedicat-o să viseze că va deveni mamă. 


„Acea relaţie s-a terminat de când l-am cunoscut pe Alex, pentru că ne-am îndrăgostit pur şi simplu. Şi asta ne-am dorit de la început eu şi Alex: să avem copii, să ne căsătorim, să fim împreună. Şi da, ca să revin la întrebarea ta, îmi e teamă că nu voi avea răbdare. În jurul meu, culmea, am prietene de 42, 44 şi 45 de ani care au rămas însărcinate, toate anul ăsta. Asta e lumea în care trăim. M-am gândit şi eu, e adevărat: când copilul va avea 10 ani, eu voi avea 50 şi ceva. Aşa, şi? Eu nu mă văd o tăntiţă cu batic pe cap”, a adăugat viitoarea mămică. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cristina cioran  relatie  sarcina 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel