Cristina Cioran iubește din nou? Ce spune la un an de la despărțirea de Alex Dobrescu: „Am parte de dragoste, e acolo”
Data publicării:
După despărțirea de Alex Dobrescu, Cristina Cioran se pare că iubește din nou. Actrița a fost invitată în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2, unde a mărturisit că are parte de dragoste, însă nu a dat prea multe detalii cu privire la viața sentimentală.

Cristina Cioran, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta a format un cuplu cu Alex Dobrescu aproape doi ani și jumătate, iar din iubirea lor s-a născut o fetiță minunată, pe nume Ema. Cei doi au avut însă o relație tumultoasă, motiv pentru care s-au decis să meargă pe drumuri separate. Invitată în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2, Cristina Cioran a vorbit despre iubire și singurătate. Ea a mărturisit că o femeie intră în depresie și în tristețe când nu are pe cine să iubească. 

„Omul nu poate trăi fără iubire și eu cred că este într-adevăr secretul frumuseții, secretul tinereții, secretul abundenței este iubirea. Ea nu trebuie să vină neapărat de la un X sau o X. Ea poate să vină de la tine, de la familie, de la copii, de la prieteni. Trebuie să fie iubirea în sine, nu dacă n-ai pe cineva să îți spună «te iubesc», gata, ai murit. Nu! (...) O femeie intră în depresie și în tristețe când nu are pe cine să iubească. Au fost momente în viața mea. Cred că singurătatea este principalul criminal al secolului în care trăim.

De aceea am susținut că nu ai pe cine să iubești, pentru că sunt oameni care pot părea foarte populari în online, dar sunt foarte singuri. Sunt oameni care au de toate, dar nu au pe cine să sune”, a spus Cristina Cioran în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: „Fii tare, revino-ți pentru copilul tău”. Cristina Cioran, în pragul disperării. Actrița s-a filmat în baie, în timp ce se tunde, fredonând o melodie tristă de dragoste

Cristina Cioran iubește din nou? Ce spune la un an de la despărțirea de Alex Dobrescu: „Am parte de dragoste acum”

Actrița Cristina Cioran pare să-și fi găsit dragostea, la un an de la despărțirea de Alex Dobrescu. Cu toate acestea, ea nu a dat mai multe detalii dacă iubește din nou sau dacă și-a găsit liniștea în brațele tatălui copilului ei. 

„Mă concentrez pe carieră, dar am parte și de dragoste, e acolo. E o dragoste acolo. Am zis că mai bine unele lucruri trebuie să rămână private. Este o iubire, atât. Am zis destule”, a mai mărturisit Cristina Cioran în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2.

Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce tatăl fiicei sale a fost surprins în compania unei alte femei

Recent, Alexandru Dobrescu a fost surprins de paparazzi în brațele unei alte femei. Despre această întâlnire a aflat și actrița, care a precizat că o cunoaște foarte bine pe femeia care a ieșit cu tatăl copilului ei. Ea a spus că este o prietenă comună a celor doi și la acea întâlnire trebuia să fie și ea prezentă.

„Am aflat adineauri de la una din colegele tale, dar este prietena noastră, Cristina Apostolache. Tot Cristina! Este tot actriță, e prietena noastră. Au fost, au ieșit la o cafea, trebuia și eu să merg să o văd pe Cristina, dar nu am reușit, am avut altceva de făcut. Nu e, nu e combinație… Nu e nicio problemă, oamenii pot să considere (n.r. că sunt împreună). Dar de ce nu îl sunați să îl întrebați? Ar putea să existe… Dar dacă e triunghi (n.r. amoros) eu nu mă bag!”, a spus Cristina Cioran, pentru EGO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel