Cristina Cioran regretă că nu s-a despărțit de tatăl fetiței ei mai repede: „Când au apărut semnele...”. Cine o ajută pe actriță, în această perioadă dificilă
Data publicării:
Cristina Cioran a oferit noi detalii cu privire la despărțirea de Alex Dobrescu.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că actrița Cristina Ciorna s-a despărțit de tatăl copilului ei, Alex Dobrescu, în urmă cu câteva săptămâni. De la aflarea veștii rupturii dintre cei doi, în spațiul public au apărut mai multe scandaluri ce-i vizau pe aceștia, ba mai mult, tatăl copilului actriței și-a refăcut deja viața, întrucât s-a fotografiat cu o altă domnișoară, la scurt timp după despărțire. Acum, vedeta spune că singurul ei regret este că nu a pus punct relației de iubire mai devreme, când bărbatul începuse deja să aibă anumite schimbări comportamentale. 

„Cu tatăl ei nu a mers… din păcate… Poate că e mai bine așa. Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât.”, a declarat Cristina Cioran, potrivit viva

VEZI și: Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului: „Mai avem niște lucruri de rezolvat”

 

Cine o ajută pe actriță în această perioadă

Chiar dacă tatăl copilului ei a ales să plece pe alt drum, vedeta nu a rămas singură. Aceasta este ajutată în această perioadă dificilă de mama sa, care s-a mutat la ea o perioadă. De asemenea, Cristina Cioran dă se înțeles faptul că fostul ei partener de viață nu știe noua adresă în care aceasta locuiește.

„Mă ajută mama acum, stă la mine o perioadă, a simțit că ceva e în neregulă. Eu am încercat să o protejez, să nu-i spun, dar… Pentru o perioadă, până ne reglăm un pic, în locul unde suntem, secret pentru unele persoane, va sta cu mine.”, a mai dezvăluit actrița, pentru sursa citată.

VEZI și:  Cristina Cioran, acuzații neașteptate la adresa fostului iubit, după despărțire: "Să-și achite ce are de achitat"

„Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie”

Cristina Cioran a trecut prin multe greutăți cu Ema. Vedeta a născut prematur, după care bebelușul și-a petrecut mult timp în spital, pentru a se face bine. Acum, înainte de toate, actrița spune că a luat această decizie pentru fiica ei, care are nevoie de liniște pentru a crește cât mai armonios. Actrița este fericită că a reușit să ia acum acestă decizie și nu a mai prelungit „răul”.

„Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam. Atât. De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge! Și asta pentru că Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie.”, a mai spus ea. 

Cristina Cioran, conversație halucinantă cu Alex Dobrescu. Fostul iubit a făcut-o de râs pe actriță, în mediul online

 

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie recent,  înainte de despărțire

Cristina Cioran și Alex Dobrescu păreau că trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste, mai ales datorită faptului că vedeta a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viață. Aceasta povestea recent cum Alex Dobrescu a luat-o prin surprindere într-o dimineață, când s-a trezit cu un buchet de flori și o cerere în căsătorie. Totul s-a întâmplat când Cristina Cioran abia se trezise. 

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (n.r.râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a povestit Cristina Cioran recent, potrivit Spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alex dobrescu  cristina cioran  despartire  familie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel