Cristina Cioran se reprofilează profesional. Ce va aduce nou pentru public: „Am vrut de mulţi ani să fac asta”
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Cioran dorește o nouă emisiune. Cum își va pune în aplicare vedeta pasiunea.

La 46 de ani, Cristina Cioran este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din peisajul media românesc. De-a lungul timpului, vedeta a prezentat emisiuni de succes, printre cele mai populare fiind "Cu dădaca în bucătărie" și "Acasă în bucătărie," difuzate la Antena 2 (acum Antena Stars), și "Pericol de explozie," un proiect în care a colaborat cu Paula Chirilă, la TVR 2. Mai apoi, Cristina Cioran a ținut locul Simonei Gherghe în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, în perioada în care aceasta se afla în concediu de maternitate.

În ultima vreme, Cristina Cioran a luat o pauză de la televiziune și a dispărut din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, chiar dacă a stat pe "tușă," vedeta a pregătit surprize pentru fanii care o îndrăgesc. Astfel, ea va lansa o emisiune culinară care va debuta în această toamnă.

Este o emisiune culinară

În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a anunțat cu entuziasm că și-a dorit dintotdeauna să prezinte o astfel de emisiune culinară.

„Am vrut de mulţi ani să fac asta şi mereu mi-am găsit scuze să nu încep sau m-am apucat de altceva. Pentru mine gătitul este relaxarea totală şi distracţia mea favorită. Inclusiv atunci când greşesc”, a povestit Cristina Cioran, într-un interviu pentru Paginademedia.

A fost mereu o pasiune pentru ea

Cristina Cioran dezvăluie că gătitul reprezintă una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, iar faptul că noul proiect se va desfășura în zona culinară o face să se simtă extrem de recunoscătoare.

„Mi-a plăcut dintotdeauna să gătesc şi mi-am dorit foarte mult să continui cu această pasiune. Fac mese şi gătesc pentru prieteni de foarte mult timp, de când mă stiu, aşadar a fost şi o încurajare a lor să duc pasiunea mai departe”, a mai declarat vedeta, pentru sursa citată.

Vezi și: Cătălin Măruță, pălmuit în direct de Cristina Cioran. Vedeta nu s-a mai putut abține: „Uite, tremur, jur”

Vezi și: Oana Roman face acuzații dure, în cazul „azilelor groazei”: „Complicitatea instituțiilor statului la toate nivelele...”

Vezi și: Cristina Cioran aduce în discuție „azilele groazei”. Actrița vine cu o propunere: „Poate cu această ocazie...” / EXCLUSIV

Cristina Cioran a avut parte de o surpriză neplăcută din partea lui Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii pe care acesta o prezintă pe Pro TV

Cristina Cioran a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, unde a avut parte de șocul vieții ei. Vedeta a venit pentru a vorbi despre noua sa pasiune, arta culinară, însă lucrurile nu s-au desfășurat după cum credea ea. Actrița și-a deschis recent un vlog în domeniu, unde le împărtășește fanilor săi cele mai inedite și ascunse trucuri din bucătărie. Se pare însă că discuția a degenerat rapid, iar de la pasiuni, s-a trecut direct la fobii.

Cristina Cioran: Nu vreau să vadă telespectatorii ce mi-au pus acolo. Să vină miliția!

Cătălin Măruță: Sub această plăcintă au fost puți niște viermișori comestibili, sunt din bucătăria asiatică, se mănâncă, sunt crocanți.

Cristina Cioran: Hai mănâncă tu, ia să văd. Mănâncă. Eu prefer semințele.

Cătălin Măruță: Dar să știi că ăștia sunt folosiți pe post de semințe. Asta e fobia ta?

Cristina Cioran: Nu chiar, dar mă deranjează orice gândac, mai ales de bucătărie. Uite, tremur, jur.

Vezi și: Fiica Cristinei Cioran a împlinit doi ani: „Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul”. Cum arată viața sentimentală a actriței în prezent / EXLCUSIV

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: cristina cioran  culinar  emisiune  gatit 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel