Cristina Demetrescu, despre „trenul vieții” pe care trebuie să îl prindem până la vârsta de 30 de ani: „Dacă ți-a plecat trenul din gară, e mai greu să-l prinzi din urmă”
Data publicării:
Cristina Demetrescu a vorbit despre „trenul vieții” pe care trebuie să îl prindem până la vârsta de 30 de ani, dar și despre oportunitățile pe care ni le oferă Universul.

Invitată în cadrul podcastului lui Adrian Artene, Cristina Demetrescu a vorbit despre un moment critic din viața fiecărei persoane, în jurul vârstei de 29-30 de ani, când Saturn, planeta timpului, își finalizează primul ciclu complet în jurul Soarelui. Acest eveniment marchează o perioadă de introspecție, în care oamenii trebuie să se întrebe dacă traiectoria vieții lor este aleasă conștient sau impusă de circumstanțe. Această fază este asemănată cu o „stație de tren” în care ne oprim pentru a decide dacă continuăm pe același drum sau schimbăm direcția.

De asemenea, astrologul subliniază că, în momentele dificile ale vieții, trebuie să ne lăsăm ghidați de intuiție și de semnalele subtile pe care le primim. Aceste senzații, deși adesea inconfortabile, ne oferă direcția corectă. În această etapă, este esențial să fim deschiși la mesajele Universului și să alegem cu grijă viitoarele oportunități, deoarece deciziile de acum ne vor influența următoarea călătorie în viață.

„Trebuie să ne deschidem mintea și să înțelegem care este mesajul”

„Asta e o vorbă de-ale mele, cam cine a trecut prin cabinet, asta aude de la mine, că la 29-30 de ani venim cu un tren al vieții noastre, până în gara vieții noastre, ne dăm jos, stăm un an, după care trebuie să ne orientăm dacă în trenul acela, cu care noi venim de când suntem mici, ne-a pus cineva acolo. După un an de zile, cât îi ia lui Saturn să se plimbe prin retrogradare peste Saturnul natal, care e tot planeta timpului, și care închide un ciclu de viață pe la 29-30 de ani, să spunem că la unii perioada asta este mai scurtă de ședere, și atunci noi trebuie să ne deschidem mintea și să înțelegem care este mesajul Cerului pentru noi.

Felul în care noi suntem ghidați și ajutați este o certitudine. Nu există „n-ai știut”, ci „n-ai simțit”. Trebuie să te lași cumva în voia unor senzații care se instaurează și care, de cele mai multe ori, nu sunt plăcute. De atunci începe viziunea asta, cum aleg eu, de aici înainte, peronul cel mai bun? Că, după aceea, urmează o altă călătorie pe care, într-adevăr, dacă ți-a plecat trenul din gară, e mai greu să-l prinzi din urmă, dar nu este imposibil”, a declarat Cristina Demetrescu.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu a renunțat la o carieră în contabilitate pentru a deveni astrolog: „Multe lucruri nu țin de noi”

„Universul nu este chiar atât de cinic cum credem noi”

Cristina Demetrescu a precizat că Universul nu este atât de nemilos pe cât pare și că ne oferă oportunități constante de a reveni pe drumul corect, chiar dacă ne simțim pierduți. Ea atrage atenția că blocajele și dificultățile pe care le experimentăm sunt adesea cauzate de modul în care vorbim despre noi și despre viața noastră. 

Există tot felul de cicluri ale planetelor, tot felul de intersecții, Universul nu este chiar atât de cinic cum credem noi. Sunt unii care se supără, la un moment dat, și spun: „eu nu am noroc, eu am ghinion, mie îmi merg toate prost”. Numai felul în care vorbești deja te blochează. Și, în momentul în care spui chestiile astea, deja te-ai dus într-o cămăruță în care toate merg prost”, a precizat Cristina Demetrescu, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel