Cristina Demetrescu, horoscop până la finalul anului 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Până la sfârșitul anului, Berbecul trebuie să își urmeze destinul lui. Pentru Berbec cel mai important lucru în momentul de față este că până în ianuarie sensul vieții, destinul, este pe drumul lui. Adică o întâlnire mai puternică cu destinul nici nu are și nici nu o să mai aibă în următorii 18 ani.

Este practic momentul în care trebuie să profite foarte mult de tot ceea ce consideră el că are ca abilitate. Dar în primul rând de curaj și de nevoia de a se gândi la independență. Adică de nevoia de a se gândi: „Mă dacă mâine toată lumea dispare din jurul meu, eu ce știu să facă? Eu cum pot să mă descurc singur?”. Despre Berbec se spune că este foarte încăpățânat și uneori ratează oportunități. În orice caz există factor corector de destin pentru Berbec și trebuie să profite de lucrul acesta.

Taur

Taurii sunt persoane conservatoare. Ar trebui să profite de prezența planetei Uranus care aduce  evenimente neașteptate. Uranus poate să le facă foarte mari surprize. Trebuie să-și deschidă puțin mintea, să încerce să se concentreze pe lucruri mai largi, pe misiuni colective, să se gândească că pot ajuta mai mulți oameni. Uranus este o planeta care poate să aducă elemente imprevizibile în viața lor, atât la sfârșitul acestui an, cât și șa începutul anului viitor.

Gemeni

2025 va fi anul lor. Marele benefic este pe zodia lor până pe 10 iunie. Este cea mai bună perioadă din viața lor. Nu este momentul să joace la loto. Au toate motivele să-și dorească lucruri mari, lucruri importante.

Rac

Racii sunt visători. A venit momentul să-și pună visele în aplicare. Racul se refugiază în vise, chiar dacă nu are o viață foarte bună sau este puțin sufocată de familie. Este un moment în care trebuie să învețe, să se deschidă, să călătorească, să-și vadă viața împlinindu-se.

Leu

Este în schimbări capitale. Schimbarea poate să o facă el, dacă are viziune și dacă își dorește, sau este impusă de destin. Trebuie să aibă încredere în schimbare.

Fecioară

Au un apogeu în perioada asta. Sunt în momentul lor de vârf. Ele sunt temătoare, nu sunt întotdeauna încrezătoare în forțele proprii. Este o perioadă cu foarte multe oportunități. Stau foarte bine plan profesional, dar sunt într-o perioadă de transformare majoră.

Balanță

Este foarte greu să spui despre o Balanță că poate să fie într-un echilibru. Ele se duc dintr-o extremă în cealaltă. 

Scorpion

S-ar putea să fie cei mai defavorizați. Ei au un talent, atunci când sunt defavorizați întorc lucrurile în favoarea lor. Nu trebuie să fie călcați pe coadă. Nu au parte de o perioadă favorabilă, dar dacă renasc ca pasărea Phoenix din propria cenușă pot avea câștig de cauză.

Săgetător

Sunt mai expansivi, dar au o perioadă în care trebuie să-și reumple bateriile cu energia necesară. Din 2025 le va fi un pic mai bine, vor fi un pic mai energici în a pune anumite proiecte în aplicare. Trebuie să se asculte foarte mult pe ei în această perioadă și să încerce să schimbe lucrurile.

Capricorn

Are cel mai important moment și este cea mai vizată zodie în momentul de față. Acest sfârșit de an este extrem de important. El consideră că este punctul central, el taie, el spânzură și că toată lumea greșește. Dacă trece de acest punct critic, atunci va învăța lucruri noi.

Vărsător

Viața lor devine foarte imprevizibilă de aici înainte. Ține de ei cum își folosesc forța și puterea. Unii pot să simtă blocaje în anumite planuri.

Pești

Au cea mai puternică lecție. Unii se plâng că este greu, că duc greul în această perioadă. Fiecare clipă este importantă. Fiecare zi poată să aducă o lecție nouă.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel