Cristina Demetrescu, HOROSCOP pentru a doua jumătate a lunii aprilie. ZODIA care va avea probleme financiare: „Cheltuie impulsiv”
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Demetrescu a venit cu noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Cristina Demetrescua  făcut previziunile astrale pentru a doua jumătate a lunii aprilie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV. 

„Dacă ar fi să ne referim la ziua de astăzi, pentru a vorbi despre ce este mai frumos și la ziua de mâine , Soarele se întâlnește cu Jupiter, una dintre cele mai bune planete și pentru cei interesați, este startul unei noi aventuri. Acei oameni care au idei noi și au nevoie de curaj pentru a începe să facă sau care încep să facă un lucru nou. Aceste aspecte astrale trec foarte repede. Dacă prinzi din zbor momentul și te urci pe calul fermecat, este foarte posibil să ajungi foarte departe. Perioada asta poate ține și 12 ani, dacă prinzi trenul, important este dacă aveți idei, să credeți în ele, orice zodie ați fi. 

Venus intră în Gemeni, apoi va face niște tensiuni cu planeta Saturn și mare atenție, traversăm epoca vorbelor, și nu a faptelor, de aceea nu vă angajați în anumite relații doar pe vorbe, analizați. Marte este în zodia Rac, care este o zodie a istoriei, este a trecutului, ne ajută la investigații. Pe data de 20 aprilie urmează două evenimente foarte importante, o eclipsă totală de soare pe zodia Taur și Mercur Retrograd, care va ține până pe 14 mai, tot pe zodia Taur, zodia banilor. Mare atenție la bani, la zona ce ține de ORL, cervicala, partea de stomatologie, o serie de probleme medicale. Nu trebuie să mâncăm foarte mult de Paște, pentru că Taurul poate duce la anumite dezechilibre, ce pot ulterior să creeze aceste afecțiuni medicale.”, a declarat Cristina Demetrecsu, în cadrul emisiunii Vorbește lumea. 

 

Berbec

Trebuie să fie mai atenți la sectorul financiar. Cum sunt ei mai impulsivi, trebuie să încerce să-și stabilească un echilibru, un balans financiar pe termen lung. Cheltuie impulsiv.

Taur

Poate să aibă niște evenimente pe viața personală. Eclipsele nu sunt de rău și nici de bine, sunt energii care declanșează după suflet anumite evenimente în viața personală. Sunt și ei impulsivi.

Sunt Tauri care încep să se îngrașe, nu-și dau seama și poate fi pe fond emoțional, alții pot slăbi, ceea ce e un lucru bun. Atenție la aceste dezechilibre alimentare.

Gemeni

Ce se întâmplă pe zodia Taurului este pe o casă mai delicată, cea a sănătății. Atenție și la Mercur Retrograd, pentru că implică boli cronice pe o perioadă îndelungată. Atenție la zodia sănătății și la hoți. Sunt persoane care stau sub semnul dușmanilor ascunși, poate fi vorba despre prieteni.

Rac

Chiar dacă simte nevoia să se consulte, să ceară o părere, fiind destul de indecis, nu trebuie să-și asculte prietenii. Are ajutor de la Saturn, și este într-o perioadă de evoluție pe cont propriu.

Leu

Apar niște șanse majore din punct de vedere profesional, iar Mercur Retrograd le poate amâna până la obținerea unor funcții, recunoașteri. Atenție la Leii care au funcții de decizii, să nu ia decizii radicale. 

Fecioară

Trebuie să fie atente la călătoriile în afara granițelor țării. Consum mare de energie la drum și la examene. Să se gândească dacă trebuie să-și consume nervii pe tot felul de diplome pe care le obțin și le pun acolo și nu le folosesc la nimic.

Balanță

Trebuie să fie mai atentă la economiile ilegale sau dacă câștigă bani ilegali. Tot ce ține de zona aceasta este destul de riscantă, mai ales atenție la energie, este foarte slabă.

Scorpion

Dacă este să joace poker cu soția, cărțile bune sunt în mâinile partenerului. Eclipsa poate să genereze niște fenomene imprevizibile și acel om de care el are nevoie nu o să fie mereu lângă el, mai ales când vine vorba de chestiuni patrimoniale.

Săgetător

Au Taurul pe sectorul activității profesionale. Atenție la treaba pe care trebuie să o facă bine și temeinic. Este și puțin obosit și nici pentru ei nu vorbim de boli grele, dar despre tratamente care nu dau rezultate și trebuie duse pe termen lung. Atenție la accidente, răni pe care și le pot face. Odihnă și puțină mâncare de Paște.

Capricorn

Au un impact major al eclipsei pe plan sentimental. Este foarte interesant ce e acolo. Nu toată lumea care se iubește se și înțelege. Au probleme în relația cu copiii, trebuie multă răbdare. 

Vărsător

De la o mică reparație în casă e posibil să ai nevoie de o întreagă renovare. Le-aș recomanda să facă asta după eclipsa din luna mai. 

Pești

Este în lumea gafelor în această perioadă. Mare atenție la ce spun, ce vorbesc, pentru că s-ar putea să-și ceară scuze, să fie dați în judecată pentru anumite lucruri. Se pot crea niște complicații de la o mică neatenție, ceva ce a scris, un secret pe care l-a divulgat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: aprilie  cristina demetrescu  horoscop  mercur retrograd  previziuni  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel