Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii februarie. Ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Demetrescu a făcut previziunile astrale pentru a doua jumătate a lunii februarie.

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, unde a prezentat horoscopul pentru a doua jumătate a lunii februarie.

Berbec

Berbecul se simte un pic presat de mediul înconjurător. Sunt oameni care ar putea să-și bage nasul în treburile lor, unii oficial, alții mai puțin oficial. Nu se simte în largul lui în această perioadă, mai ales că este întrerupt din acțiunile personale.

Probabil că trebuie să dea o declarație, să se ferească de anumite priviri. Cineva se bagă în treburile lui, dar nu asta este marea problemă, ci sănătatea în această perioadă. Atenție la această Lună Plină, care vine cu unele probleme și unele complicații!

Taur

Taurului îi merge foarte bine. Este într-o perioadă de progres. Îl supără poate trei lucruri: răcelile, sensibilitatea, unele decizii ale șefilor și suferă poate puțin mai mult pentru persoanele apropiate, dar nu neapărat familie, vorbim de prieteni. Sau poate că se încarcă cu anumite probleme.

Gemeni

Pentru Gemeni s-ar putea să apară unele drumuri pe nepusă masă, atât în țară, cât și în străinătate, unele călătorii pe care nu le preconizează în momentul de față, griji pentru sănătatea lor și sănătatea părinților. Nu trebuie să se apuce să facă lucruri prin casă. De asemenea, cei care nu au încă o autorizație să nu se apuce să demareze anumite acțiuni.

Rac

Racii sunt puțin surmenați. Este perioada asta în care Soarele prin Vărsător nu este foarte bună pentru zodia Rac. Este foarte posibil să ia niște decizii aiurea în această perioadă, dar au prieteni, oameni care îi ajută și oameni care gândesc mult mai lucid în locul lor. 

Leu

Leul este cumva împotriva tuturor. Este cumva într-o transformare majoră. Din cauza asta, opozițiile pe care le primește nu rezolvă nimic. Cumva el trebuie să facă o schimbare. Poate nu mai este omul potrivit la momentul potrivit. 

Fecioară

Fecioara este cu Luna Neagră și, din păcate, Luna Plină în Pești complică situația în relațiile Fecioarelor, pentru că au o ba o zi bună, ba una proastă. 

Aceste stări se pot modifica de pe o zi pe alta. Dacă au ceva programat, ele trebuie să facă față și psihologic, adică să nu lase aceste emoții să le copleșească și să nu mai fie atente la ceea ce fac.

Balanță

Balanțele trebuie să fie atente la sănătate. Asta este perioada, nu avem ce să facem. Puțină dezordine în casă sau o stricăciune reprezintă cireașa de pe tort.

În dragoste se întâmplă lucruri noi pe care probabil nu le-au mai întâlnit și probabil că nu mai sunt reguli acolo. De asemenea, atunci când crezi că cunoști bine un om, atunci apar surprizele.

Scorpion

Scorpionul trebuie să aibă mare grijă cui se confesează în această perioadă. Pe partea asta sentimentală, emoțională este o presiune foarte mare și dacă Scorpionul este cel care se desparte, tot el suferă. Simt nevoia să se confeseze, dar trebuia ca aceste confesiuni să fie mai mult pe la preot sau într-un cabinet psihologic, mai puțin cu prietenii. Cineva poate juca la două capete.

Săgetător

Săgetătorii sunt cheltuitori. Dau banii la doctor și nu neapărat că sunt bolnavi. Pot face o asigurare care să le țină de urât. Săgetătorii sunt presați. Este foarte multă aglomerație, chestie care îi derutează și există riscul să ia decizii pripite.

Dacă te deranjează ceva nu este momentul să iei niște decizii radicale, că trec, chiar dacă sunt enervante.

Capricorn

Capricornul trebuie să-și modifice bugetul pe care și-l construiește probabil fiecare om la începutul anului. Pentru copii sau pentru activitățile lor extrașcolare trebuie să suplimenteze. 

Capricornul poate să fie chemat într-o instanță, să dea o semnătură. Atenție, poate să fie vorba și despre pensia alimentară!

Vărsător

Vărsătorul are dureri fizice, articulare, de dantură. Aceste lucruri îl deranjează, dar pentru că Soarele este în Vărsător asta înseamnă că are energie.

Pești

Pentru Pești sunt multe lucruri oculte, necunoscute. Peștele are o stare de frică, de îngrijorare, de teamă. Poate nu doarme foarte bine. Peștii sunt persoane extrem de intuitive, iar această Lună Plină, care este în zodia lor, este bună.

 


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel