Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodia care va câștiga bani dubli
Data publicării:
Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru a doua jumătate a lunii mai, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

„Sunt două sau trei evenimente majore. Între 22-25 mai există un aspect foarte bun, benefic. Este un aspect bun pentru idealiști, acei oameni care cred în anumite lucruri, cei care au visat la ceva, care își doresc să lanseze un proiect este important să facă niște pași și să creadă în zestrea lor. Este foarte bine pentru cei care beneficiază de creativitate, poți crea ceva, poți lansa ceva, e un aspect foarte bun. Eu zic că este doar de bine în aceste două săptămâni.”, a declarat Cristina Demetrescu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

 

Berbec

Este bine să-și valorifice aceste calități de comunicator, să-și ia niște diplome, să facă cursuri de pedagogie, să se apuce de scris, vor semna niște contracte importante. Dacă au ceva de vândut, să profite de pe urma unui contract, acum e momentul. 

Taur

Au posibilitatea să-și monetizeze mai bine abilitățile și va veni ori un al doilea salariu, o a doua sursă de câștig sau de dublarea venitului. O a doua sursă pentru Tauri vine din scris, pot câștiga bani din așa ceva. 

Gemeni

Atrage oportunități, are dragoste, o stare de bine. Își poate face proiecte pe termen lung, să aibă mai multă răbdare cu ele. Apar oportunități dincolo de granițele țării, creșterea prestigiului și a condiției lor. Primește ceea ce-și dorește, trebuie să creadă în șansele lui. Ceea ce începe acum poate fi fructificat 12 ani.

Rac

Se vor ocupa de sănătatea lor, el este un semn emoțional, care tot timpul se frământă pentru ceva. Își face multe scenarii și este o perioadă bună pentru liniștea lor interioară, să meargă la doctor, să nu mai aibă aceste gânduri toxice care îl fac să nu meargă mai departe. E o perioadă bună pentru o detoxifiere medicală și spirituală, o resetare foarte bună. 

Leu

Vor fi multe persoane care se vor hrăni din aura lor, din succesul lui, mulți se așează lângă ei când au succes. Nu toți oamenii care se înconjoară sunt cu bună credință, trebuie să fie mult mai selectivi. Este o persoană cheie pentru câștigul lor și va juca un rol importat când vine vorba de transformarea lor.

Fecioară

Va avea doar de profitat din punct de vedere profesional, dar nu va ști să aleagă din două oferte. Fie caută ceva și vin două oferte bune deodată, fie merge să-și dea demisia și i se oferă dublu. Trebuie să meargă mai departe, e timpul pentru o schimbare majoră. Și pentru cele care trebuie să se căsătorească, vor apărea două nume pe certificatul de căsătorie.

Balanță
Se deschid drumurile largi în străinătate, fie că vor pleca, au delegații. Există oportunitatea unei a doua căsătorii, iar cei care dau la facultate, au anul cel mai bun, vara aceasta e cea mai bună pentru examene.

Scorpion
Are de recuperat bani, de cerut drepturi, de încasat, de profitat, se va descurca foarte bine în această perioadă. Vor avea banii cei mai mulți.

Săgetător
Fie că te bucuri pentru partenerul tău de viață, care are niște realizări, fie poate primi ajutor de la partenerul său de viață, poate cere. Se semnează niște contracte importante, să nu alerge pentru unele mici și să lase garda jos, trebuie să creadă în șansa lor. Vor avea câștiguri în instanță, din procese. Este o perioadă foarte bună pentru nunți, căsătorii, cununie civilă. 

Capricorn
Poate să-și găsească un loc de muncă nou, să lucreze dincolo de granițele țării, să aibă un al doilea loc de muncă. Activități desfășurate în zona transporturilor, comunicare, cărți, lucruri frumoase. 

Vărsător
Ei au cel mai mult de profitat, începe cu bine, se pot îndrăgosti. Iubirile vin de departe, vin de mult. O perioadă foarte bună pentru cei care vor să facă copii, poate fi vorba chiar despre un proiect creativ.

Pești
Își vor lua o a doua casă, poate să fie vorba despre una de vacanță, nu neapărat despre a avea o casă foarte mare. 

Citește și: Romeo Popescu și Valeriu Pănoiu, previziuni pentru luna iunie 2024. Planul financiar va suferi mai multe schimbări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel