Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Demetrescu vine cu noi previziuni astrale pentru ultima parte din luna octombrie.

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, unde a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în a doua parte a lunii octombrie. 

„Am venit cu vești bune, Scorpionul este o zodie a schimbărilor, transformărilor, schimbări care se produc de la sine sau pe care le putem coordona noi. Este o zodie care se spune că scoate din noi ce e mai rău, dar în sensul bun al cuvântului. Veștile bune sunt legate de faptul că aceste două săptămâni sunt marcate de aspecte pozitive.”, a declarat Cristina Demetrescu, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Berbec
Este într-o perioadă mai obosită, se poate simți blocat, asta e din cauza faptului că nu se mai conectează la energie, nu din cauza faptului că nu a dormit sau că a muncit prea mult. Trebuie să-și asume serios niște schimbări, astrele vin cu aspecte bune și cu oportunități. Trebuie să aibă curaj și viziune. 

Taur
S-ar putea să apară schimbări, tensiuni conjugale, dar pe viitor dacă scăpăm de „balauri”, totul va fi bine. În final va fi bine.

Gemeni
Trebuie să se ocupe de problemele de sănătate fie ale lor, fie ale celor dragi. Pot avea parte de schimbări la locul de muncă, schimbarea este acceptată mai greu de ei, dar schimbările chiar au sens în această perioadă.

Rac
Racii care sunt mai idealiști, visători, cei care vor ca lucrurile să fie ca în visele lor trebuie să se apropie mai mult de copii lor și să deschidă niște capitole, cum ar fi depresia infantilă, anxietatea infantilă, chiar dacă nu vor să accepte că există și situații de genul acesta sau că copilul lor este trist. Sutn câteva conflicte în plan amoros. 

Leu
sunt răscoliți în această perioadă, simt puțin disconfort în casă, pot avea unele situații în familie mai neplăcute, dar răscoliți sunt și cei care vor să se mute.

Fecioară
Se tot implică în niște discuții care nu sunt în regulă, complicate și ar face bine să caute cauzele în interior, să rupă lucrurile care nu o lasă să vadă tabloul de ansamblu.

Balanță
Poate fi o perioadă în care are senzația că pierde ceva, dar de fapt câștigă. Atunci când o Balanță are inteligența necesară să se debaraseze de un lucru care îi face rău, chiar și o mică pierdere e un câștig.

Scorpion
Sunt oamenii cheie din această perioadă, pot fi chemați să găsească anumite soluții critice, au o atenție chirurgicală și sunt oameni extrem de utili.

Săgetător
Au o perioadă cam aglomerată, e posibil să nu fie foarte bine organizați, se pot recompensa cu câte ceva, ca să nu ajungă la un burn out, mare atenție. 

Capricorn
Au reuniuni în care se discută lucruri profunde cu care nu sunt întotdeauna de acord, se întâmplă ceva care le stârnește curiozitatea, depinde de persoana pe care o întâlnești.


Vărsător
Își pot da și demisia, pot fi somați, pot face reconversie profesională, dar schimbările sunt de bun augur. Schimbările sunt traumatice doar dacă nu le-au schimbat la timp și le-au lăsat prea mult.


Pești
Sunt deschiși la experiențe noi, îi atrag călătoriile lungi, vor să iasă din zona de confort și să plece la drumul acesta care să-i scoată din zona de blocaj.

Citește și: Cristina Demetrescu, previziuni pentru 2024. Ce îi așteaptă pe români anul viitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  cristina demetrescu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel