Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Demetrescu a făcut previziunile astrale pentru prima jumătate a lunii mai, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

 

Berbec

Va fi foarte luptător, în sensul bun, nu mai așteaptă termene, nimic, pleacă la luptă și este foarte bine. Are ceva de făcut în această perioadă și poate fi și recompensat pentru lucrul acesta. Nu trebuie să înceapă un război pentru nimic, un lucru minor. 

Taur

Poată să le meargă bine și în funcție de situații să-și atragă invidii. Este bine să fie mai discreți, dar trebuie să ne obișnuim că el trece la nivelul următor. Să se ferească de răni, să nu se taie, să se înțepe.

Gemeni

Pot avea o mică dispută, conflict cu un prieten. Problema nu este niciodată grupul în care se află ei, ci localizarea acelei persoane, ce caută acolo, a venit momentul să facă niște pași înainte, e foarte important.

Rac

Fac pași importanți din punct de vedere profesional și apare un ajutor nesperat, trebuie să aibă încredere în ei, chiar și acolo unde nu există speranță. Trebuie să profite de oportunități.

Leu

Dacă nu se bucură de succes profesional, noroc, înseamnă că nu au făcut virajul care trebuie. Trebui să aibă grijă, să se ia după semnele primite, dar să nu se aștepte la un ajutor imediat. Ei dacă nu primesc ceea ce vor, cumva se supără și renunță.

Fecioară

Pot apărea niște cheltuieli, dar dacă ele se referă la investiții, sunt binevenite. Să nu dea bani împrumut, pentru că pot rămâne pentru ei. Pot apărea și unele pagube.

Balanță

Ce e a lor, e pus deoparte. Au mult de recuperat, de valorificat, Universul vrea să le dea, doar că ele nu vor să iasă din zona de comoditate. Trebuie să lupte, să intre într-un proces la propriu, se pot confrunta cu un mic conflict. 

Scorpion

Perioada nu este așa bună, pentru că pot fi unele intervenții chirurgicale, pot apărea boli profesionale, un accident, dar pot avea de câștigat de pe urma acestei situații. Pot obține bani din asigurări, un concediu medical, iar cineva îngroapă securea războiului. 

Săgetător

Perioada îi face foarte energici, mulți se apucă de sport, alții se apucă de cucerit. Pentru alții, e o perioadă epuizantă, dar din care rezultă ceva unic. Pot profita din punct de vedere profesional.

Capricorn

S-ar putea ca tot balamucul să plece de la o mică avarie în casă, poate să fie vorba de o reparație, însă energiile se dau peste cap. Pot apărea certuri în casă. 

Vărsător

Trebuie să fie atenți la comunicare, au și ei energie foarte multă, dar pot face gafe, pot spune lucruri pe care să le regrete. Atenție la condus, pentru că pot avea dorința de a conduce cu viteză. Poate apărea riscul de accidente.

Pești

Pot învăța ceva, pot asculta pe cineva care le vorbește cu înțelepciune. Se pot elibera dintr-o relație toxică, chiar dacă pot pierde bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel